HOT NEW CLASS ALERT

As you know hebben we bij B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS heel veel moeite met stilzitten. En ook de afgelopen maanden konden we het niet laten en zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het behalen van certificaten en het ontwikkelen van gloednieuwe B.U. workout programma’s! Ohh en jongens, ze zijn zó leuk!!

Vanaf 1 juli lanceren we maar liefst DRIE nieuwe online (en offline) sportprogramma’s die bijdragen aan een gezonder en fitter leven! Whoop whoop! Wie onze social kanalen in de gaten heeft gehouden weet dat daar sowieso een STEP programma bij zit, whoehoee! Maar naast STEP bieden we vanaf 1 juli ook een Abs & Core en Natural Flow & Mobility workout aan. Hooray!!

STEP IT UP!

Take that booty to the next level, and step it up! STEP is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Waar we in de BOOTY les een booty band gebruiken om onze workout uitdagender te maken, gebruiken we in deze 30-minuten STEP les een aerobic step om we onze workout nog leuker en intensiever te maken. And believe me, zo krijg je in no-time strakkere benen en billen! Feel the burn tijdens deze cardio workout, en step samen met Simone mee op de leukste tracks!

ABS ABS ABS

Wist je dat aan de basis van een sterk lichaam, een nog sterkere core centraal staat? Jup, onze core draagt ons lichaam en daarom is het ontzettend belangrijk om deze goed te trainen. In het verleden werd nog weleens gedacht dat je hiervoor simpelweg een heleboel crunches moest doen. Maar in deze les doen we zoveel meer dan dat! In deze 30-minuten workout doen we verschillende oefeningen waarmee we onze core volledig trainen en werken aan onze houding. Oh, en dat we daar ook nog eens een hele fijne sixpack van krijgen is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid!

Natural Flow & Mobility

Naast alle cardio, kracht- en HIIT trainingen, kon een Natural Flow & Mobility training zeker niet uitblijven! Je workout afronden met een uitgebreide strech sessie is echt een must, maar helaas doen we dat in de praktijk nog veel te weinig. Dus dachten we bij B.U. daar moeten we wat mee! Tijdens de 30-minuten flow workout, werken we aan onze mobiliteit en flexibiliteit. Door middel van fijne strech en flow oefeningen, verlengen en versoepelen we onze spieren. Hierdoor kan jij je gemakkelijker bewegen, verlaag je de kans op spierpijn en voer je andere workouts langer en makkelijker uit. Elke Natural Flow & Mobility sessie sluiten we af met een 10 minuten meditatie. Heerlijk!

Meedoen? Klik dan HIER voor ons volledige lesrooster en reserveer jouw spot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *