Personal Coaching: Fitnesstraject

YOU DON’T NEED TO BE EXTREME, JUST CONSISTENT

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Personal Coaching: Fitnesstraject – 8 sessies (inclusief Nutrition Guide).

Vind je het moeilijk om in je eentje (weer) fit te worden, wil je graag beginnen met krachttraining maar weet je niet goed waar je beginnen moet, of wil je een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven? Dan is ons personal coaching: fitnesstraject precies wat je zoekt! 

Tijdens dit personal coachingstraject, gaan we in acht sessie samen aan de slag met jouw fitdoelen. Of het nu gaat om algehele fitheid of specifieke fitheid voor een (recreatieve) sportactiviteit, we maken samen met jou een plan van aanpak en een individueel trainingsplan. 

Elke sessie, van 60 – 90 minuten, doorlopen we samen jouw trainingsplan, de oefeningen, de uitvoering ervan en houden we een persoonlijk voortgangsdossier bij. Je kan tijdens deze sessies al je vragen stellen omtrent sport, techniek maar ook voeding. We bespreken waar je mogelijk tegenaan loopt, hoe we dat samen kunnen tackelen en hoe jij het meest uit jouw trainingen kan halen. Samen voor jouw succes!

Kosten: €395

Personal Coaching Fitnesstraject: €395,00
Je ontvangt een trainingsschema op maat dat aansluit bij jouw wensen, behoeften, doelen en mogelijkheden. In acht trainingssessies, die je mag verdelen over een periode van 16 weken, gaan we samen aan de slag met dit plan. We houden je voortgang bij en hebben wekelijkse contactmomenten en mini-challenges die jou helpen on track te blijven. Naast een persoonlijk trainingsplan ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om naast je training, ook het beste uit je voeding te halen. En je krijgt toegang tot de B.U. Exercise Library; onze digitale bibliotheek van oefeningen die je op jouw schema terugvindt. Zo hoef je nooit te twijfelen wat die ene oefening ook alweer was. Samen zorgen we voor jouw succes!
Alle prijzen zijn inclusief btw. 
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.