FAQ


HELP LOCKDOWN 3.0! IK HEB ME AANGEMELD VOOR DE LESSEN VAN DEZE WEEK EN DAARVOOR BETAALD, WAT NU?

Iedereen die een losse les bij ons heeft gereserveerd (zonder maandkaart), ontvangt binnen twee werkdagen het betaalde bedrag terug. Indien je graag wil deelnemen aan de Live Stream kun je via de website een plekje reserveren. Je ontvangt dan een aparte e-mail met inlogcodes voor de live stream.

IK HEB NET EEN MAANDKAART GEKOCHT / MIJN MAANDKAART LOOPT BIJNA AF, WAT NU?

Alle maandkaarten worden met vijf weken verlengd. Dat betekent dat je tijdens de lockdown onbeperkt toegang hebt tot de Live lessen op donderdag en zaterdag én alle On Demand lessen. Zeker een aanrader om eens uit te proberen!

IK WIL DEELNEMEN AAN DE LIVE STREAMS, HOE KAN IK DAT DOEN?

Via www.bu-dancefitness.com/classes kun je je aanmelden voor de live streams. Dit werkt hetzelfde als aanmelden voor een live les. B.U. Maandkaarthouders loggen eerst in en klikken in het menu op B.U. Members. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je per e-mail een handleiding en code waarmee je kan meedoen met de live stream.

De live stream zal gehouden worden via ZOOM. Je kan ZOOM gratis downloaden naar je PC, tablet of smartphone. Je vindt de app in de App Store en Google Play.

Om deel te nemen ga je naar www.zoom.com en klik je rechtsboven op de knop: Join a Meeting. 

Voer de Meeting ID en het wachtwoord in (deze ontvang je per e-mail nadat je je hebt aangemeld).

Klik op JOIN WITH COMPUTER AUDIO (zo kunnen we elkaar horen), and that’s it! De host (Simone) zal je ongeveer 5-10 minuten voor aanvang toelaten tot de workout.

Voor de registratie is het belangrijk dat je inlogt met je volledige naam en voordat de training start heel even je camera aanzet. Tijdens de training mag je uiteraard je camera uitzetten. Maar zo weten we wie er allemaal meedoen en kunnen we even hallo zeggen. Maakt het weer net wat gezelliger hihi!

TIPS VOOR EEN SUPERTOFFE LIVE STREAM ERVARING

Voor superveel lesplezier, is een goede internetconnectie belangrijk. Als je de mogelijkheid hebt, adviseren wij je om een vaste internetaansluiting te gebruiken. Dit maakt je internet sneller en zorgt ervoor dat er geen vertraging ontstaat tussen de bewegingen en het geluid.

Als je de mogelijkheid hebt, sluit je laptop aan op een groter scherm (bijvoorbeeld je TV). Dit maakt de les net wat toffer!

Ook kan het prettig zijn om een extern boxje aan te sluiten op je laptop of televisie. Vooral bij de Zumba les kan dat extra beetje power geluid net het verschil maken!

Zorg tot slot voor voldoende ruimte om je heen zodat je lekker vrij kan bewegen.

Mocht de verbinding verbreken tijdens de les, log dan even uit en kom Join the Meeting daarna weer zoals hierboven beschreven is.

IK HAD ME AL AANGEMELD VOOR DE LESSEN VAN DEZE WEEK, MOET IK ME OPNIEUW AANMELDEN VOOR DE LIVE STREAM?

Yes, omdat je alleen met een code toegang krijgt tot de live stream is het belangrijk dat je je vooraf aanmeldt. Deze code ontvang je per e-mail nadat je je hebt aangemeld.

HOEVEEL MENSEN KUNNEN ER MEEDOEN AAN EEN LIVE STREAM?

We kunnen een live stream hosten met wel 300 deelnemers whoehoee, dus voor iedereen is er meer dan genoeg plek!

ZIJN ER GEEN LIVE STREAMS MET DIANA?

Dat klopt, om technische redenen hebben we er op dit moment voor gekozen om enkel een live stream op donderdag en zaterdag te organiseren. Wil je graag een Zumba les met Diana doen, check dan zeker onze On Demand lessen, hier vind je verschillende Zumba lessen met Diana terug (ook Zumba Gold). Op 22 en 27 december hebben we een special kersteditie georganiseerd. Deze les zal wel samen met Diana gehost worden!

BIJ HET AFREKENEN WORDT ER GEVRAAGD NAAR EEN GEBRUIKERSNAAM, MAAR DIE HEB IK NOG NIET…

Om deel te kunnen nemen aan de Live en On Demand lessen heb je een account nodig. Dit account kun je gratis aanmaken door bij het afrekenen een Gebruikersnaam in te vullen. Je gebruikersnaam mag van alles zijn (tip: kies iets wat makkelijk te onthouden is). Je ontvangt van ons, na de betaling, een tijdelijk wachtwoord waarmee je bij het volgende bezoek kan inloggen. Dit wachtwoord kun je via je persoonlijke Dashboard je wijzigen als je bent ingelogd.

IK WIL EEN ON DEMAND LES DOEN, HOE DOE IK DAT?

Op www.bu-dancefitness.com vind je al onze On Demand lessen. Maandkaarthouders loggen eerst in op de website en klikken in het menu op B.U. Members, vanuit daar hebben zij onbeperkt toegang tot alle On Demand lessen.

Heb je geen maandkaart, maar wel al een account? Log dan eerst in en ga vervolgens naar www.bu-dancefitness.com/on-demand.

Selecteer de workout die je graag wil doen en klik onderaan de pagina op de groene button om de les te bestellen.

Na afronding van de betaling ontvang je per e-mail een link waarmee je je workout kan starten.

Let op: je workout start gelijk, dus wacht niet te lang om te beginnen.

Je krijgt 90 minuten toegang tot alle 30-minuten workouts en 120 minuten toegang tot alle 60-minuten workouts.

IK HEB EEN ON DEMAND WORKOUT GEKOCHT, MAAR GEEN MAIL ONTVANGEN.

Supervervelend, maar sommige spamfilters blokkeren onze bevestigingsmails.. Gelukkig, kun je door weer naar de workoutpagina te gaan alsnog toegang krijgen tot de workout en direct starten met zweten.

Nog steeds geen video? Neem dan direct contact met ons op zodat we je alsnog toegang kunnen geven tot de workout.

HEB IK EEN MAANDKAART NODIG OM TE KUNNEN DEELNEMEN AAN DE LIVE LESSEN OF ON DEMAND WORKOUTS?

Nope! Je kan ook per les meedoen. Lukt het niet om elke week (meerdere) lessen te volgen, maar wil je wel een paar keer per maand bij B.U. sporten? We got you! Het is bij B.U. ook mogelijk om per les te betalen. Zo bepaal jij zelf wanneer en hoe vaak je naar een les komt! Vanaf maar €2,95 per les sport je mee met onze lessen! Volg je meerdere lessen per week, dan raden wij je aan een maandkaart te nemen.

WAT HOUDT EEN MAANDKAART IN EN ZIT IK ERAAN VAST?

Bij B.U. bieden we twee verschillende maandkaarten aan. Met een All-In Maandkaart krijg je gedurende één maand (30 dagen) onbeperkt toegang tot alle LIVE lessen, alle VIRTUELE lessen én alle ON DEMAND op onze website. Met een Virtual & On Demand maandkaart kun jij onbeperkt deelnemen aan de On Demand lessen en de LIVE classes die (tijdens de lockdown) gehouden worden op donderdag en zaterdag via Zoom! Na 30 dagen verloopt je maandkaart. Deze wordt niet automatisch verlengd, je zit dus nergens aan vast en kan zelf kiezen om je maandkaart te verlengen.

IK HEB EEN MEMBERKAART MAAR MOET BIJ HET AANMELDEN NOG STEEDS BETALEN VOOR DE LESSEN, HOE KAN DAT?

Als B.U. member heb jij altijd als éérste toegang tot de live en virtual lessen. Wil je graag deelnemen aan de lessen, reserveer dan jouw plek via de website. Log in op www.bu-dancefitness.com en klik in het menu eerst op B.U. Members voor alle beschikbare lessen. De B.U. Member omgeving hebben we speciaal voor onze members gebouwd. Wanneer je nog een prijs bij de lessen ziet staan, kan het zijn dat je nog niet in de B.U. Member omgeving zit. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons via: simone@bu-dancefitness.com