MEET THE TEAM

Simone Lucchesi

HEY YOU! Ik ben Simone Lucchesi, oprichter en gediplomeerd Fitness Trainer bij B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS. Wat best bijzonder is, want… sport is nooit echt mijn ding geweest. Of beter gezegd: ik had er een ontiegelijke bloedhekel aan… Het was pas toen ik Zumba® ontdekte dat ik tot de conclusie kwam dat sporten leuk kan zijn. Maar dan ook écht. heel. erg. leuk. Tijdens mijn studie, nam ik mijn eerste Zumba les. Eén uur lang stond ik met een lach op mijn gezicht, trainde ik alle spieren in mijn lichaam, verbrandde ik zo’n 1000 calorieën en ging ik naar huis met meer energie dan dat ik gekomen was. Een uur lang, had ik mijn verstand op nul en danste ik ongegeneerd door de ruimte. Wat er overigens niet uit zag, maar dat maakte me niet uit. Tijdens dat uur kon ik lekker mezelf zijn en me laten gaan. Ik was verkocht! Zumba was vanaf toen hét feestje waar ik elke week bij aanwezig wilde zijn! Inmiddels is dat alweer 14 jaar geleden. Die lessen inspireerde me niet alleen om als instructor aan de slag te gaan, maar gaven me ook het besef dat je pas gemotiveerd bent om “iets” te doen als het je het ook echt leuk vindt. En dat moet sporten zijn: leuk! Daarom bieden we bij B.U. verschillende lessen aan; live, virtueel en zelfs 1 op 1. Sporten op jouw manier en vooral met plezier samen fit worden en blijven, dat is waar we bij B.U. voor staan. Kom het een keer ervaren en sport gezellig met ons mee!

Diana Cabrera-Ortiz Lucchesi

Hoi! Ik ben Diana Cabrera-Ortiz Lucchesi, mede-oprichter en Zumba en Zumba Gold Instructrice bij B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS. Dans zit in mijn bloed, volgens mijn moeder kon ik eerst dansen en daarna pas lopen! Ik vind alle Latijns-Amerikaanse stijlen, dansen en muziek geweldig. Het zit vol emotie en is heel krachtig. Toen Zumba uitkwam in Europa 20 jaar geleden vond ik het meteen geweldig en had ik het gevoel van…. Dit is mijn ding! Ik heb me toen gelijk aangemeld en ben als Zumba instructeur begonnen, inmiddels 16 jaar geleden. Na zoveel jaar, geef ik nog altijd met enorm veel plezier les! Elke les is anders, maar een ding is zeker: het is altijd een feestje! Kom het ook een keer ervaren! Ik zorg ervoor dat je niet alleen de les als sport ervaart, maar vooral dat je plezier hebt met het ritme van de latijn vibes!

IF THERE IS ANYTHING YOU CAN BE, B.U.

B.U. (uit te spreken als: Be yoU) zijn we gestart met de gedachtegang dat iedereen moet kunnen sporten, bewegen, plezier moet kunnen hebben en gezonder moet kunnen leven op een manier die bij hen past. Geen kant en klare formats of restricties, maar iets wat past binnen jouw doelen en wat te integreren is in je huidige levensstijl. We wilden met B.U. een omgeving creëren waarin jij ook echt “JIJ” kan zijn. Want JIJ bent pretty damn awesome en dat moet gevierd worden, elke les weer! Dat heerlijke vrije gevoel wat wij 14 en 16 jaar geleden hebben ervaren bij onze eerste Zumba les, en wat we nu nog steeds ervaren bij al onze lessen (Booty & Core, B.Fit+, CIRCL Mobility, Strong Nation, Strength & Tone, en Zumba Gold) dat is wat we met B.U. wil doorgeven. En daarnaast nog zoveel meer… Met B.U. willen we je meegeven dat je alles wat je in een week meemaakt, of ooit hebt meegemaakt, kan omzetten in zweet en energie. Met B.U. willen we jou stimuleren en helpen om de beste versie van jezelf te zijn (of te worden). Dat is wat sport, beweging en een gezondere levensstijl voor ons heeft gedaan, en dat is wat we samen met jou ook hoop te bereiken. Want, if there is anything you can be, B.U. Hadden we al gezegd dat je pretty damn awesome bent? Kom een keer meedoen en meld je aan voor een gratis proefles!