Latin Dance Workshop

DON’T WAIT FOR THE PARTY, BECOME THE PARTY!

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Leer in 60-90 minuten drie (tot vier) Basic Latin Rhythms waaronder Salsa, Merengue, Reggaeton (en Cumbia).

Na deze workshop maak jij met gemak “figure-8’s” met je heupen, “mambo-cha-cha” je de dag erna door de kantoortuin en “stomp” je in de club op elke Daddy Yankee track! Plezier staat in de workshop voorop en dat gaan we zeker hebben!

Wat gaan we doen?

  • We beginnen de workshop met een heerlijke warm-up! Hiermee maken onze spieren warm en krijgen we alvast een kleine introductie in de Rythms die we leren gaan;
  • Daarna volgt de Rythm Breakdown. Van elke Basic Rythm leer je de achtergrond en basisprincipes. Waar komt de Rythm vandaag en hoe voer je deze uit? We oefenen de bewegingen en basispasjes en leren per Rythm een dans;
  • We sluiten de workshop af met het herhalen van de dansen en een rustgevende cooldown. Aan het eind van de workshop ga jij als (herboren) dancing King or Queen naar huis!

Voor wie is deze workshop?

  • Voor iedereen! Iedereen die van dansen houdt en/of graag de basispasjes van Salsa, Merengue, Reggaeton (en Cumbia) wilt leren;
  • Deze workshop is uitermate geschikt als teambuildingactiviteit, voor vrijgezellenfeesten of sportdagen;
  • Je hebt bij deze workshop de mogelijkheid om te kiezen uit een 60 minuten of 90 minuten workshop. Bij 60 minuten leer je drie Basic Rythms en bij 90 minuten leer je er zelfs vier!

Veelgestelde Vragen

Ik heb al een Latin Dance Workshop met jullie gedaan, kan ik me toch nog eens inschrijven?

Jazeker! Er zijn naast Salsa, Merengue, Reggaeton (en Cumbia) nog zoveel meer Latin Rythms om te leren! In een vervolg workshop leer je onder andere: Soca, Flamenco, Tango en Quebradita.

Geven jullie naast Latin Dance ook nog andere workshops?

Yes! Naast Latin Dance is het bij B.U. ook mogelijk om andere workshops aan te vragen. Zo hebben we ook een hele leuke Zumba Kids workshop, wat erg leuk is voor schoolverlatersdagen en kinderfeestjes. En voor wie wat pittigers wilt, is het ook mogelijk een Bootcamp Challenge Workshop aan te vragen. Daag jezelf en je collega’s uit door verschillende challenges aan te gaan en ontdek wie het meeste (of minste) uithoudingsvermogen heeft! Ook kun je de Instructors voor B.U. boeken voor het geven van een Zumba en/of Strong Nation Masterclass.

Kinderfeesten, sport(event)dagen, teambuilding, schoolverlatersdagen, bruiloften en/of andere evenementen? Ze worden allemaal nét wat leuker met een toffe activiteit erbij!

So what are you waiting for? Neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie en een offerte op te vragen.