Personal Coaching & Voedingsplannen

Simone Lucchesi, is oprichter van en gediplomeerd Fitness Trainer bij B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS. Al meer dan 12 jaar geeft ze met enorm veel plezier sport- en fitnesslessen. Wat nu vanzelfsprekend lijkt, is niet altijd zo geweest… Lees HIER haar verhaal.

Bij B.U. SPORTS vinden we dat iedereen moet kunnen sporten op een manier die bij hen past. Daarom bieden we verschillende pakketten en mogelijkheden aan waarmee iedereen zijn fitdoelen kan bereiken!

Heb je een specifiek fitnessdoel en heb je daar hulp bij nodig? Gediplomeerd Fitness Trainer, Gewichtsconsulente en Techniek Trainer Simone Lucchesi staat voor jou klaar! Naast groepslessen is het bij B.U. ook mogelijk om personal coachingstrajecten en technieksessies met Simone te boeken. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd trainings- en/of voedingsschema te ontvangen.

Met een persoonlijk trainings- en/of voedingsschema boek je sneller en effectiever resultaten. Samen kijken we naar wat jouw fitnessdoel is en bepalen we wat de beste manier is voor jou om dat te bereiken. Bij B.U. vinden we dat je moet kunnen sporten zoals jij dat wil, in een omgeving waar je 100% jezelf kan zijn en op tempo wat voor jou prettig voelt. Samen zorgen we ervoor dat jij the Best U. kan zijn.

Trainingsschema (inclusief Nutrition Guide)

Sta je urenlang te zwoegen in de sportschool, maar zie je maar geen resultaten? Wil je graag meer spiermassa opbouwen, maar heb je geen idee hoe of waar je beginnen moet? Of wil je nu eindelijk eens meedoen aan die ene marathon, maar weet je niet hoe je daar het beste voor kan trainen? Met een gepersonaliseerd trainingsschema, dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel, is dat verleden tijd! Een persoonlijk trainingsschema is schema waarop voor jou is aangegeven welke oefeningen (inclusief sets en herhalingen) jij moet doen om jouw fitdoelen te bereiken. Bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema kijken we naar wat jouw doelen zijn, bepalen we de trainingsfrequentie en welke oefeningen daarop aansluiten. Je ontvangt een trainingsschema op maat en uitleg over hoe je zelfstandig met het schema aan de slag kan. Tevens ontvang je bij je aanmelding ook onze B.U. Nutrition Guide met daarin megaveel voedingstips & tricks die jou zullen helpen bij het behalen van de beste resultaten! Je kan zelfstandig met dit schema aan de slag, maar wil je liever persoonlijk begeleidt worden of wil je er zeker van zijn dat je de oefeningen goed uitvoert en met de juiste belastbaarheid? Dan zijn onze techniektrainingen en coaching sessies misschien ook iets voor jou!

Trainingsschema 75,00 euro

Trainingsschema: €75,00
Je ontvangt een trainingsschema op maat dat aansluit bij jouw wensen, behoeften, doelen en mogelijkheden. Ook ontvang je uitgebreide uitleg over hoe je zelfstandig aan de slag kan met het schema; je weet voordat je start precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Naast je trainingsschema ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om naast je training, ook het beste uit je voeding te halen. En je krijgt toegang tot de B.U. Exercise Library; onze digitale bibliotheek van oefeningen die je op jouw schema terugvindt. Zo hoef je nooit te twijfelen wat die ene oefening ook alweer was. Samen zorgen we voor jouw succes!
Follow-up schema (optioneel): €55,00
Meer uit je trainingen halen of uitgekeken op bepaalde oefeningen? Laat dan een follow-up schema maken. Met follow-up schema laten we zien op welke andere manieren je progressie kan boeken. Je ontvangt van ons een nieuw schema dat dat je opnieuw zal uitdagen en wat perfect aansluit op de al door jouw behaalde doelen.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Techniektraining

In deze 60-90 minuten techniektraining krijg je de juiste techniek aangeleerd voor het uitvoeren van verschillende oefeningen. We bespreken hoe je optimaal gebruik kan maken van het trainingsplan, we bepalen de juiste belastbaarheid van elke oefening middels een weight test zodat je veilig en effectief kan sporten, en je kan al je vragen stellen omtrent progressie en sportvoeding. Aan het eind van een techniektraining heb je voldoende kennis van de oefeningen uit het trainingsplan om er zelfstandig mee aan de slag te kunnen gaan.

Deze training is uitermate geschikt voor (beginnende) sporters die nog niet eerder met een trainingsschema hebben gewerkt, met een nieuw schema aan de slag gaan en voor sporters die graag de juiste uitvoering en techniek van verschillende oefeningen willen aanleren.

Kosten: 55,00 euro per sessie

Een sessie delen? Dat kan ook! Je mag een Technieksessie sessie met maximaal vier deelnemers delen.

Personal Coaching: Fitnesstraject – 8 sessies (inclusief Nutrition Guide).

Vind je het moeilijk om in je eentje (weer) fit te worden, wil je graag beginnen met krachttraining maar weet je niet goed waar je beginnen moet, of wil je een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven? Dan is ons personal coaching: fitnesstraject precies wat je zoekt! Tijdens dit personal coachingstraject, gaan we in acht sessie samen aan de slag met jouw fitdoelen. Of het nu gaat om algehele fitheid of specifieke fitheid voor een (recreatieve) sportactiviteit, we maken samen met jou een plan van aanpak en een individueel trainingsplan. Elke sessie, van 60 – 90 minuten, doorlopen we samen jouw trainingsplan, de oefeningen, de uitvoering ervan en houden we een persoonlijk voortgangsdossier bij. Je kan tijdens deze sessies al je vragen stellen omtrent sport, techniek maar ook voeding. We bespreken waar je mogelijk tegenaan loopt, hoe we dat samen kunnen tackelen en hoe jij het meest uit jouw trainingen kan halen. Samen voor jouw succes!

Kosten: €395

Personal Coaching Fitnesstraject: €395,00
Je ontvangt een trainingsschema op maat dat aansluit bij jouw wensen, behoeften, doelen en mogelijkheden. In acht trainingssessies, die je mag verdelen over een periode van 16 weken, gaan we samen aan de slag met dit plan. We houden je voortgang bij en hebben wekelijkse contactmomenten en mini-challenges die jou helpen on track te blijven. Naast een persoonlijk trainingsplan ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om naast je training, ook het beste uit je voeding te halen. En je krijgt toegang tot de B.U. Exercise Library; onze digitale bibliotheek van oefeningen die je op jouw schema terugvindt. Zo hoef je nooit te twijfelen wat die ene oefening ook alweer was. Samen zorgen we voor jouw succes!
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Persoonlijk voedingsschema

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? De informatie die we online vinden lijkt vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid over wat voor jou de beste methode is. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop zal elk dieet anders zijn afhankelijk van het specifieke doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden in het bereiken van je fitdoelen.

Een persoonlijk voedingsschema is de ideale methode om op een gestructureerde manier je voeding te optimaliseren. Je kan een voedingsschema gebruiken om gezonder te eten en ervoor te zorgen dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Met een gerichte aanpak verhoog je je kansen op succes aanzienlijk! 

Of je nu wilt afvallen, bijkomen, op gewicht wil blijven, meer spiermassa wil opbouwen, of overall gezonder wil leven, samen bepalen we wat jouw persoonlijk fitdoel is en maken we een voedingsschema dat aansluit bij jouw doel. Met een schema weet jij precies wat je binnen moet krijgen om jouw doel te bereiken. Met dit schema ga je zelfstandig aan de slag. Wil je liever begeleiding, een stok achter de deur en iemand die je gemotiveerd houdt en kan bijsturen wanneer het nodig is? Kies dan voor onze ons personal coaching: voedingstraject.

Kosten: 95,00 euro

Voedingsschema €95,00
Ontvang een persoonlijk voedingsschema op maat, inclusief één follow-up sessie waarbij het voedingsschema op basis van de behaalde resultaten wordt aangepast zodat het opnieuw aansluit bij jouw wensen en doelen.
Follow-up sessie los €55,00
Heb je al een voedingsschema bij ons afgenomen en wil je graag een nieuw schema ontvangen dat aansluit bij je (behaalde) doelen en wensen, dan kan dat met een follow-up sessie. Je ontvangt dan een aangepast schema met macro’s dat aansluit bij jouw huidige situatie.
Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (en eventuele materialen die nodig zijn).
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Personal Coaching: Voedingstraject – 8 sessies (inclusief Nutrition Guide).

Dat gezonde voeding bevorderlijk is voor onze gezondheid weten we allemaal. Meer fruit en groenten, minder rood vlees en bewerkte voedingsmiddelen… we know it. Maar toch blijkt het in de praktijk nog best lastig te zijn om echt gezond te leven, met alle gevolgen van dien. Daarom bieden we bij B.U. een coachingstraject aan, waarbij we jou gaan helpen om gezonder te leven en je fitdoelen te bereiken. Dit doen we niet met rigoreuze methodes, het verbannen van voedingsmiddelen of met een onmogelijk dieet wat niet vol te houden is, maar door te kijken naar je huidige voedingspatroon, levensstijl en wensen. We ontwikkelen samen een schema dat past binnen de huidige maatschappij, zodat je op verantwoorde manier kan blijven participeren en niet altijd een stuk verjaardagstaart moet afslaan. Wij geloven dat met kleine aanpassingen, je gigantische stappen kan maken.

In dit coachingstraject gaan we samen aan de slag met voeding. We nemen de relatie die we met voeding hebben onder de loep, ontdekken waar mogelijke valkuilen zijn en hoe we die kunnen tackelen. Wekelijks hebben we contact om je voortgang te bespreken, en krijg je mini-challenges mee die je gaan helpen om on track te blijven. We doen het samen en zorgen ervoor dat jij aan het eind van dit traject een betere relatie hebt met voeding, alle tools in handen hebt om zelfstandig aan de slag te gaan en (afhankelijk van je doel) al flinken stappen hebt kunnen maken om jouw fitnessdoel te bereiken.

Een coachingstraject is vooral aan te raden wanneer je het gevoel hebt alles al geprobeerd te hebben, maar niets lijkt te werken. Als coach ben ik jouw stok achter de deur om je te helpen gemotiveerd te blijven en sturing te geven waneer dat nodig is.

Kosten: 395,00 euro

Personal Coaching – Voedingstraject: €395,00
Je ontvangt een voedingsschema op maat dat aansluit bij jouw dieetwensen, behoeften, doelen en levensstijl. In acht coachingssessies, die je mag verdelen over een periode van 16 weken, gaan we samen aan de slag met dit plan. We houden je voortgang bij en hebben wekelijkse contactmomenten en mini-challenges die jou helpen on track te blijven. Naast een persoonlijk voedingsplan ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om het beste uit je voeding te halen. Samen zorgen we voor jouw succes!
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Personal Coaching: Fitness & Voedingstraject – 12 sessies (inclusief Nutrition Guide).

We snappen als geen ander dat het niet altijd gemakkelijk is om gemotiveerd te zijn en te blijven als het om fitness en gezond leven gaat. Precies daarom hebben we coachingstraject ontwikkeld dat jou daarbij gaat helpen. Met een gepersonaliseerd trainingsschema, voedingsplan, coachingsessies, wekelijkse check-ins en mini-challenges gaan we er samen voor zorgen dat jij jouw fitdoelen nu wel gaat bereiken!

Het coachingstraject begint met een intakegesprek waarin we je doelen, wensen, fitnessniveau en voorkeuren zullen bespreken. Van daaruit maken we een persoonlijk trainingsschema dat past bij jouw levensstijl en doelen. Of je nu wilt afvallen, bijkomen, spiermassa wilt opbouwen of overall gewoon gezonder wil leven, wij ontwerpen een schema dat werkt voor jou.

But that’s not all. Goed zweten is belangrijk, maar goed eten des te meer. Ook maken we een persoonlijk voedingsplan dat aansluit bij jouw fitnessdoelen. Voeding speelt een belangrijk rol bij het bereiken van fitnessdoelen en daarom maken we samen met jou een voedingsplan wat past bij je voedingsvoorkeuren en levensstijl.

Gedurende dit coachingstraject ontvang je 12 training sessies, die je mag verdelen over een periode van 24 weken. Deze sessies zullen je helpen om on track en gemotiveerd te blijven. Tijdens deze sessies ligt de focus op het fitness aspect. We gaan samen met sport en beweging aan de slag en kijken naar uitvoering en de juiste belasting. Samen zorgen we ervoor dat jij alles uit je trainingen haalt!

Als ervaren coach ben ik er om je bij elke stap te begeleiden, te ondersteuning en aan te moedigen. Zie mij als je persoonlijke cheerleader die je graag ziet slagen! We hebben daarom, naast onze training sessies, wekelijks contact om de voortgang te bespreken en indien nodig aanpassingen te maken. Ook krijg je van mij mini-challenges mee die je uitdagen, maar ook helpen gemotiveerd en gefocust te blijven. Jouw succes, is ons doel!

Dus waar wacht je op? Meld je vandaag nog aan voor het B.U. Personal Coachingstraject en begin je reis naar een gezondere, fittere U.!

Kosten: 795,00 euro

Personal Coaching – Fitness & Voedingstraject: €795,00
Je ontvangt een fitness & voedingsschema op maat dat aansluit bij jouw (dieet)wensen, behoeften, doelen en levensstijl. In 12 coachingssessies, die je mag verdelen over een periode van 24 weken, gaan we samen aan de slag met dit plan. We houden je voortgang bij en hebben wekelijkse contactmomenten en mini-challenges die jou helpen on track te blijven. Naast een persoonlijk voedingsplan ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om het beste uit je voeding te halen. Samen zorgen we voor jouw succes!
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

B.U. Kick-Start Challenge

Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd, maar niets echt lijkt te werken? Verval je “snel” in oude gewoontes of vind je het lastig om van sporten een vaste routine te maken?Maak je telkens met jezelf de afspraak, dat je er dit keer wel echt voor gaat. Dat je nu wel dat dieet gaat volhouden en elke week tenminste twee, nee wat, drie keer naar de gym zal gaan. Om vervolgens maanden later je sportkaart in een stoffig hoekje te vinden? Een herkenbaar verhaal en eigenlijk ook helemaal niet gek. Wanneer we ergens voor willen gaan, bijvoorbeeld gezonder leven, dan zetten we onszelf vaak in een “alles of niets” situatie. In één keer willen we onze gebruikelijke gewoontes helemaal omgooien en hopen we dat het nu wel anders zal zijn. Maar… zonder duidelijk plan, zonder stok achter de deur en zonder een goede basis van zowel kennis als kunde, wordt het volhouden van nieuwe gewoontes enorm lastig. Tot nu.

In de B.U. Kick-Start Challenge gaan we gedurende zes weken werken aan een sterker, gezonder en fitter lichaam en geven we je alle tools die je nodig hebt om nu wel succes te boeken en te houden.

De B.U. Kick-Start Challenge is perfect voor jou wanneer je nu eindelijk aan jezelf wil bewezen dat je het wel kan! Met onze Challenge Guide op zak, ga je gedurende zes weken aan de slag met de zes gezondheidspijlers, and the best part: je doet niet alleen. Je hebt een hele community die meedoet, elkaar motiveert en stimuleert om het meeste uit de challenge te halen. We zijn elkaars stok achter de deur om nu wel in actie te komen (en te blijven). Tijdens deze challenge kun je wekelijks deelnemen aan support meetings via ZOOM. Dit wekelijks contactmomentje zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en met een helder doel aan de week start. Elke week geven we elkaar motivational tips, bespreken we het thema van de week en krijg je mini-challenges mee waaraan je gaat werken. We doen de challenge echt samen, en zorgen samen voor succes! Aan het eind van deze challenge voel je niet alleen het verschil, maar zie je het ook! En heb jij alle tools in handen om succesvol verder te kunnen! Are you in?

Kosten: €295
Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (en eventuele materialen die nodig zijn).
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Nutrition Guide

Goed zweten is belangrijk, maar goed eten des te meer! Onze Nutrition Guide is een handige voedingsgids die boordevol tips staat waarmee jij het beste uit je voeding haalt. Deze gids vertelt je niet wat je allemaal niet mag eten, maar geeft je juist tools mee die je nodig hebt voor het maken van een voedingsplan wat voor jou werkt en daardoor ook goed vol te houden is. Het helpt je een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen en geeft je tips (oh, zoveel tips) over hoe je effectief en verantwoord je fitdoelen kan bereiken en behouden.

In deze gids leer je hoe je je macro’s berekent en een persoonlijk (en realistisch) doelenplan opstelt. Je ontvangt handige worksheets waarmee je je maaltijden samenstelt en plant voor succes. Ook hebben we een boodschappenlijst voor je toegevoegd, met hierop essentiële voedingsmiddelen die je dagelijks (al dan niet wekelijks) wil binnenkrijgen. Bewezen is dat deze voedingsmiddelen bijdragen aan een gezonde levensstijl; ze geven je energie, werken ontstekingsremmend, brengen vetverbranding op gang en dragen bij aan spieropbouw en -spierbehoud. Tot slot vind je in deze gids een weekmenu; everything you need to get you started #hellofoodspiration

Onze missie is het creëren van sterke lichamen; lichamen waarin onze cliënten zich lekker voelen, waarin ze zichzelf kunnen zijn en waar ze trots op zijn. Een sterk lichaam wordt in onze optiek niet gedefinieerd door een getal op de weegschaal of een broekmaat, maar door hoe het gevoed en geliefd wordt. Ons voedingsplan is daarom opgebouwd op basis van voedingstoffen die ons lichaam voedt, energie geeft en laat stralen. Tuurlijk hebben we ook gekeken naar calorieën, maar dat is nooit de basis. Elke maaltijd moet een feestje zijn en iets bijdragen aan onze gezondheid. We hopen dat je met deze guide je fitdoel zal bereiken of in ieder geval weer een stapje dichterbij komt, maar boven alles hopen we dat het je energie geeft, een boost en je laat zien dat je al alle tools in handen hebt to B. The Best U.

Je ontvangt onze Nutrition Guide bij het afnemen van een van de pakketten.


B.U. SPORTS geeft mij de juiste begeleiding, motivatie maar vooral FUN in het sporten terug! Simone is een brok energie en weet dit over te dragen op de groep. Ze legt alles goed uit en is lief voor je!

Chamina


Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in.