Personal Coaching & Voedingsplannen

Simone Lucchesi, is oprichter van en gediplomeerd Fitness Trainer bij B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS. Al meer dan 12 jaar geeft ze met enorm veel plezier sport- en fitnesslessen. Wat nu vanzelfsprekend lijkt, is niet altijd zo geweest… Lees HIER haar verhaal.

Bij B.U. SPORTS vinden we dat iedereen moet kunnen sporten op een manier dat bij hen past. Daarom bieden we verschillende pakketten en mogelijkheden aan waarmee iedereen zijn fitdoelen kan bereiken!

Heb je een specifiek fitnessdoel en heb je daar hulp bij nodig? Gediplomeerd Fitness Trainer Simone Lucchesi staat voor jou klaar! Naast groepslessen is het bij B.U. ook mogelijk om personal coaching of technieksessies met Simone te boeken. Ook is het mogelijk om een gepersonaliseerd trainings- en/of voedingsschema te ontvangen.

Met een persoonlijk trainings- en/of voedingsschema boek je sneller en effectiever resultaten. Samen kijken we naar wat jouw fitnessdoel is en bepalen we wat de beste manier is voor jou om dat te bereiken. Bij B.U. vinden we dat je moet kunnen sporten zoals jij dat wil, in een omgeving waar je 100% jezelf kan zijn en op tempo wat voor jou prettig voelt. Samen zorgen we ervoor dat jij the Best U. kan zijn.

Trainingsschema (inclusief Nutrition Guide)

Sta je urenlang te zweten in de sportschool, maar zie je maar geen resultaten? Wil je graag meer spiermassa opbouwen, maar heb je geen idee hoe je beginnen moet? Of wil je nu eindelijk eens meedoen aan die ene marathon, maar weet je niet hoe je daar het beste voor kan trainen? Met een gepersonaliseerd trainingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel is dat verleden tijd! Een persoonlijk trainingsschema is schema waarop voor jou is aangegeven welke oefeningen (inclusief sets en herhalingen) jij moet doen om jouw fitdoelen te bereiken. Bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema kijken we naar wat jouw doelen zijn, bepalen we de trainingsfrequentie en welke oefeningen daarop aansluiten. Je ontvangt een trainingsschema op maat en uitleg over hoe je zelfstandig met het schema aan de slag kan. Tevens ontvang je bij je aanmelding ook onze B.U. Nutrition Guide met daarin megaveel voedingstips & tricks die jou zullen helpen bij het behalen van de beste resultaten! Je kan zelfstandig met dit schema aan de slag, maar wil je liever persoonlijk begeleidt worden of wil je er zeker van zijn dat je de oefeningen goed uitvoert en met de juiste belastbaarheid? Dan zijn onze techniektrainingen en coaching sessies misschien ook iets voor jou!

Trainingsschema 75,00 euro

Trainingsschema: €75,00
Je ontvangt een trainingsschema op maat dat aansluit bij jouw wensen, behoeften, doelen en mogelijkheden. Ook ontvang je uitgebreide uitleg over hoe je zelfstandig aan de slag kan met het schema; je weet voordat je start precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Naast je trainingsschema ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om naast je training, ook het beste uit je voeding te halen. En je krijgt toegang tot de B.U. Exercise Library; onze digitale bibliotheek van oefeningen die je op jouw schema terugvindt. Zo hoef je nooit te twijfelen wat die ene oefening ook alweer was. Samen zorgen we voor jouw succes!
Follow-up schema (optioneel): €45,00
Meer uit je trainingen halen of uitgekeken op bepaalde oefeningen? Laat dan een follow-up schema maken. Met follow-up schema laten we zien op welke andere manieren je progressie kan boeken. Je ontvangt van ons een nieuw schema dat dat je opnieuw zal uitdagen en wat perfect aansluit op de al door jouw behaalde doelen.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Techniektraining

In deze 60-90 minuten techniektraining krijg je de juiste techniek aangeleerd voor het uitvoeren van verschillende oefeningen. We bespreken hoe je optimaal gebruik kan maken van het trainingsplan, we bepalen de juiste belastbaarheid van elke oefening middels een weight test zodat je veilig en effectief kan sporten, en je kan al je vragen stellen omtrent progressie en sportvoeding. Aan het eind van een techniektraining heb je voldoende kennis van de basisoefeningen uit het trainingsplan om er zelfstandig mee aan de slag te kunnen gaan.

Deze training is uitermate geschikt voor beginnende sporters die nog niet eerder met een trainingsschema hebben gewerkt en voor sporters die graag de juiste uitvoering en techniek van verschillende oefeningen willen aanleren.

Kosten: 55,00 euro per sessie

Een sessie delen? Dat kan ook! Je mag een Technieksessie sessie met maximaal vier deelnemers delen.

Personal coaching (inclusief Nutrition Guide)

Vind je het moeilijk om in je eentje (weer) fit te worden of wil je een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven? Dan is personal coaching precies wat je zoekt! Tijdens een personal coaching sessie, gaan we samen aan de slag met jouw fitdoelen. Of het nu gaat om algehele fitheid of specifieke fitheid voor een (recreatieve) sportactiviteit, we maken samen met jou een plan van aanpak en een individueel trainingsplan. Elke sessie, van 60 – 90 minuten, doorlopen we samen jouw trainingsplan, de oefeningen, de uitvoering ervan en houden we een persoonlijk voortgangsdossier bij. Je kan tijdens deze sessies al je vragen stellen omtrent sport en voeding, maar belangrijker, we bespreken tijdens deze sessies waar je mogelijk tegenaan loopt en hoe we dat samen kunnen tackelen. Wij staan voor je klaar en zorgen samen voor jouw succes!

Kosten: 55,00 euro per sessie

Een sessie delen? Dat kan ook! Je mag een Personal Coaching sessie met maximaal vier deelnemers delen. Bekijk ook een ons Kick-Start Challenge!

Persoonlijk voedingsschema

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? Richtlijnen lijken vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid voor jou persoonlijk. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop past een specifiek schema bij een specifiek doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden.

Een persoonlijk voedingsschema is de ideale methode om op een gestructureerde manier je voeding te optimaliseren. Je kan een voedingsschema gebruiken om gezonder te eten en ervoor te zorgen dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. En wie op zijn gewicht let, is vooral gebaat met een persoonlijk voedingsschema om zijn of haar doel te bereiken. Meten is weten! Met een gerichte aanpak verhoog je je kansen op succes aanzienlijk! 

Of je nu wilt afvallen, bijkomen, op gewicht wil blijven, meer spiermassa wil opbouwen, samen bepalen we wat jouw persoonlijk fitdoel is en maken we een voedingsschema op maat. Zo weet jij precies wat je binnen moet krijgen om jouw doel te bereiken.

Kosten: 95,00 euro

Voedingsschema €95,00
Ontvang een persoonlijk voedingsschema op maat, inclusief één follow-up sessie waarbij het voedingsschema op basis van de behaalde resultaten wordt aangepast zodat het opnieuw aansluit bij jouw wensen en doelen.
Follow-up sessie los €55,00
Heb je al een voedingsschema bij ons afgenomen en wil je graag een nieuw schema ontvangen dat aansluit bij je (behaalde) doelen en wensen, dan kan dat met een follow-up sessie. Je ontvangt dan een aangepast schema met macro’s dat aansluit bij jouw huidige situatie.
Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (en eventuele materialen die nodig zijn).
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

B.U. Kick-Start Challenge

Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd, maar niets echt lijkt te werken? Verval je “snel” in oude gewoontes of vind je het lastig om van sporten een vaste routine te maken?Maak je telkens met jezelf de afspraak, dat je er dit keer wel echt voor gaat. Dat je nu wel dat dieet gaat volhouden en elke week tenminste twee, nee wat, drie keer naar de gym zal gaan. Om vervolgens maanden later je sportkaart in een stoffig hoekje te vinden? Een herkenbaar verhaal en eigenlijk ook helemaal niet gek. Wanneer we ergens voor willen gaan, bijvoorbeeld gezonder leven, dan zetten we onszelf vaak in een “alles of niets” situatie. In één keer willen we onze gebruikelijke gewoontes helemaal omgooien en hopen we dat het nu wel anders zal zijn. Maar… zonder duidelijk plan, zonder stok achter de deur en zonder een goede basis van zowel kennis als kunde, wordt het volhouden van nieuwe gewoontes enorm lastig. Tot nu.

In de B.U. Kick-Start Challenge gaan we gedurende zes weken werken aan een sterker, gezonder en fitter lichaam en geven we je alle tools die je nodig hebt om nu wel succes te boeken en te houden.

De B.U. Kick-Start Challenge is perfect voor jou wanneer je nu eindelijk aan jezelf wil bewezen dat je het wel kan! Met onze Challenge Guide op zak, ga je gedurende zes weken aan de slag met de zes gezondheidspijlers, and the best part: je doet niet alleen. Je hebt een hele community die meedoet, elkaar motiveert en stimuleert om het meeste uit de challenge te halen. We zijn elkaars stok achter de deur om nu wel in actie te komen (en te blijven). Tijdens deze challenge kun je wekelijks deelnemen aan support meetings via ZOOM. Dit wekelijks contactmomentje zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en met een helder doel aan de week start. Elke week geven we elkaar motivational tips, bespreken we het thema van de week en krijg je mini-challenges mee waaraan je gaat werken. We doen de challenge echt samen, en zorgen samen voor succes! Aan het eind van deze challenge voel je niet alleen het verschil, maar zie je het ook! En heb jij alle tools in handen om succesvol verder te kunnen! Are you in?

Kosten: €295
Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (en eventuele materialen die nodig zijn).
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Nutrition Guide

Goed zweten is belangrijk, maar goed eten des te meer! Onze Nutrition Guide is een handige voedingsgids die boordevol tips staat waarmee jij het beste uit je voeding haalt. Deze gids vertelt je niet wat je allemaal niet mag eten, maar geeft je juist tools mee die je nodig hebt voor het maken van een voedingsplan wat voor jou werkt en daardoor ook goed vol te houden is. Het helpt je een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen en geeft je tips (oh, zoveel tips) over hoe je effectief en verantwoord je fitdoelen kan bereiken en behouden.

In deze gids leer je hoe je je macro’s berekent en een persoonlijk (en realistisch) doelenplan opstelt. Je ontvangt handige worksheets waarmee je je maaltijden samenstelt en plant voor succes. Ook hebben we een boodschappenlijst voor je toegevoegd, met hierop essentiële voedingsmiddelen die je dagelijks (al dan niet wekelijks) wil binnenkrijgen. Bewezen is dat deze voedingsmiddelen bijdragen aan een gezonde levensstijl; ze geven je energie, werken ontstekingsremmend, brengen vetverbranding op gang en dragen bij aan spieropbouw en -spierbehoud. Tot slot vind je in deze gids een weekmenu; everything you need to get you started #hellofoodspiration

Onze missie is het creëren van sterke lichamen; lichamen waarin onze cliënten zich lekker voelen, waarin ze zichzelf kunnen zijn en waar ze trots op zijn. Een sterk lichaam wordt in onze optiek niet gedefinieerd door een getal op de weegschaal of een broekmaat, maar door hoe het gevoed en geliefd wordt. Ons voedingsplan is daarom opgebouwd op basis van voedingstoffen die ons lichaam voedt, energie geeft en laat stralen. Tuurlijk hebben we ook gekeken naar calorieën, maar dat is nooit de basis. Elke maaltijd moet een feestje zijn en iets bijdragen aan onze gezondheid. We hopen dat je met deze guide je fitdoel zal bereiken of in ieder geval weer een stapje dichterbij komt, maar boven alles hopen we dat het je energie geeft, een boost en je laat zien dat je al alle tools in handen hebt to B. The Best U.

Je ontvangt onze Nutrition Guide bij het afnemen van een van de pakketten.


B.U. SPORTS geeft mij de juiste begeleiding, motivatie maar vooral FUN in het sporten terug! Simone is een brok energie en weet dit over te dragen op de groep. Ze legt alles goed uit en is lief voor je!

Chamina


Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in.