ON DEMAND WORKOUTS

EXERCISE IS A CELEBRATION OF WHAT YOUR BODY CAN DO. CELEBRATE IT EVERYDAY!

B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Who needs a gym? We don’t!

Tuurlijk, groepslessen zijn hartstikke gezellig en met een enthousiaste instructor voor je neus, voel je die drive net effe wat meer! We get! Maar laten we eerlijk zijn, de tijd om naar een gym of groepsles te gaan is er niet altijd en soms wil je je favoriete les gewoon nog een keer kunnen doen wanneer jij dat wil (en hoe vaak je dat wil). Daarom bieden we bij B.U. de mogelijkheid aan om je favoriete les nog eens On Demand te doen. Zo vaak je dat wil, waar je dat wil en met dezelfde power en enthousiasme die je ook in een van onze groepslessen kan verwachten! Word lid van onze B.U. Family en krijg voor maar 17,50 per maand onbeperkt toegang tot alle Virtual Classes!

Ben je al een All-In Member bij B.U.? Log dan eerst in en klik onder “Mijn Account” op On Demand Members. Staat deze optie er na het inloggen bij jou niet bij? Neem dan even contact met ons op!

On Demand Lessenaanbod

BOOTY & CORE

Boost that booty! Stevige, ronde en volle billen. Wie wil dat nou niet? Tijdens deze 30-minuten On Demand Booty & Core Workout, voel jij de burn en doe je oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en een krachtige core. 

NATURAL FLOW

Je workout afronden met een uitgebreide stretch sessie is echt een must en daarom doen we tijdens deze 30-minuten mobility workout fijne stretch en flow oefeningen waarmee we onze spieren verlengen en versoepelen. Elke Natural Flow sessie sluiten we af met een 10 minuten meditatie. Heerlijk!

STRONG NATION

STRONG Nation® is high intensity interval training (HIIT). In deze 30-minuten On Demand training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen.

ZUMBA FITNESS

Eén van de leukste manieren om in shape te komen, is Zumba Fitness! Zumba is een 60 minuten workout die fitness en dans waardoor je niet eens doorhebt dat je aan het sporten bent! Not a dancing queen? Not a problem! Zumba is toegankelijk voor iedereen en je kan direct deelnemen!

STRENGTH & TONE

Elke S&T workout bestaat uit vijf blokken (full body, upper body, back & core, lower body en een crazy finisher). In elk blok dagen we je uit om een reeks oefeningen uit te voeren. Lukt het jou om het 3-4 rondes achter elkaar vol te houden? Let’s find out!

HAVE WE CONNECTED YET?

DE LAATSTE NIEUWTJES OVER B.U. LEES JE ALS EERSTE OP INSTAGRAM!