LESAANBOD

EXERCISE IS A CELEBRATION OF WHAT YOUR BODY CAN DO. CELEBRATE IT EVERYDAY!

B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Of je nu wil afvallen, meer spiermassa wil opbouwen, of gewoon gezellig samen met een vriend of vriendin wil sporten, bij B.U. SPORTS kan het allemaal!

Wekelijks bieden we de leukste groepslessen aan, waaronder Zumba (Gold), Strong Nation, B.Fit+, Booty & Core (and so much more), die je in groepsverband live kan meedoen in onze groepsleszaal in Landgraaf of thuis via onze On Demand workouts. Sporten zoals jij dat wil, in een omgeving waar je 100% jezelf kan zijn, dat is wat we bij B.U. belangrijk vinden!

Heb je een specifiek fitnessdoel en heb je daar hulp bij nodig? Gediplomeerd Fitness Trainer Simone Lucchesi staat voor jou klaar! Naast groepslessen is het ook mogelijk om 1 op 1 coaching sessies met Simone te boeken, of een gepersonaliseerd trainings- en/of voedingsschema te ontvangen. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen zal bereiken! Klik HIER voor meer informatie over onze 1 op 1 coaching sessies en schema’s.


BOOTY & CORE

Boost that booty! Booty & Core is een 30-minuten workout we waarbij oefeningen doen, op muziek, die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en een krachtige core. In deze workout maken we gebruik van Booty (resistance) Bands en gewichtjes die ervoor zorgen dat jouw workout nog leuker én uitdagender wordt!

B. FIT+

In deze 60-minuten low impact fitness workout werk je samen met gediplomeerd fitness trainer Simone Lucchesi aan je conditie, lenigheid en stabiliteit. Deze les heeft een rustige opbouw en is daarom uitermate geschikt voor sporters vanaf 55 jaar en ouder, zwangere vrouwen en deelnemers die net (of opnieuw) starten met fitness en dit op eigen tempo willen doen. De lessen zijn afwisselend en gevarieerd; het enige wat vaststaat, is dat we altijd plezier hebben!

CIRCL MOBILTY

Gebaseerd op de wetenschap van functionele beweging, richt CIRCL Mobility zich op flexibiliteit, ademwerk en mobiliteitsoefeningen om je te helpen langer en beter te bewegen. In combinatie met een playlist van heldere tonen en geluidsfrequenties zal dit programma je helpen om je beter te focussen en stress los te laten. Verleng en versoepel je spieren en gewrichten tijdens deze 30-minuten workout.

STRENGTH & TONE

In deze 60 minuten circuit workout, even geen gechoreografeerde pasjes, maar pure power en wilskracht. In deze workout werken we op eigen tempo (en vermogen) aan een gezonder en strakker lichaam door verschillende challenges aan te gaan! Elke challenge is anders, uitdagend en richt zich op een ander deel van het lichaam. Aan het eind van de workout heb je je hele lichaam getraind en ga je moe, maar zeer voldaan naar huis!

STRONG NATION

STRONG Nation® is high intensity interval training, beter bekend als HIIT. In deze 60-minuten workout geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Aan het eind van deze workout voel je je een ware badass die de hele wereld aankan! Keertje ervaren? Kom dan meedoen met een proefles!

ZUMBA FITNESS

Eén van de leukste manieren om in shape te komen, is Zumba Fitness! Zumba is een 60-minuten workout die fitness en dans op een toffe manier combineert waardoor je niet eens doorhebt dat je aan het sporten bent! Not a dancing queen? Not a problem! Zumba is toegankelijk voor iedereen en je kan direct deelnemen! Elke les is een supergezellig feestje, so what are you waiting for? Come and join the party!

ZUMBA GOLD

Dezelfde 60-minuten workout als Zumba Fitness, maar dan voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die lekker willen dansen, maar het ietsje rustiger aan willen doen. Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de basisbewegingen van Zumba® te leren en is makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht je leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout. Sport gezellig mee met gecertificeerde sportinstructor Diana!

PERSONAL COACHING

Heb je een specifiek fitnessdoel en heb je daar hulp bij nodig? Gediplomeerd Fitness Trainer Simone Lucchesi staat voor jou klaar! Naast groepslessen is het bij B.U. ook mogelijk om een op maat gemaakt trainings- en/of voedingsschema te ontvangen, 1 op 1 coaching sessies te boeken, evenals small group training en technieksessies. Samen zorgen we ervoor dat jij the Best U kan zijn. Klik hier voor meer informatie over de verschillende personal coachingstrajecten.