Lesrooster & tarieven

SWEAT, SHINE AND SMILE EN SPORT ELKE WEEK LIVE MEE MET SPORT INSTRUCTORS DIANA & SIMONE!

B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Sport elke week LIVE mee met sport instructors Diana & Simone, indoors in Landgraaf of kies voor het gemak van je eigen woonkamer en zweet mee met een van onze virtuele lessen! Via de B.U. SPORTS app, reserveer je snel en gemakkelijk een plek in onze lessen! Klik HIER om je aan te melden!

Al onze LIVE workouts zijn ook On Demand beschikbaar.


REGULIER GROEPSLESROOSTER

DI
ZUMBA GOLD 60″Zumba Fitness, maar voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de basisbewegingen van Zumba® te leren en is makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout. Sport gezellig met Diana mee!
11.15 – 12.15 uurAn de Koel
DI
ZUMBA 60″ Swing elke dinsdag samen met Diana op de leukste latin tracks! Get ready to party, and dance dance dance!!! Not a dancing queen? Not a problem! Zumba is toegankelijk voor iedereen en je kan direct deelnemen! 
19.00 – 20.00 uurAn de Koel
WOE
STRENGTH & TONE 60″ Elke S&T workout bestaat uit vijf blokken (full body, upper body, back & core, lower body en een finisher). In elk blok dagen we je uit om binnen een bepaald aantal secondes een reeks aan oefeningen uit te voeren. Lukt het jou om het 3-4 rondes achter elkaar, zonder pauze vol te houden? Let’s find out en doe met Simone mee!
19.15 – 20.00 uurEijkhagen College
WOE
CIRCL MOBILITY 30″ Gebaseerd op de wetenschap van functionele beweging, richt CIRCL Mobility zich op flexibiliteit, ademwerk en mobiliteitsoefeningen om je te helpen langer en beter te bewegen. In combinatie met een playlist van heldere tonen en geluidsfrequenties zal dit programma je helpen om je beter te focussen en stress los te laten. Verleng en versoepel je spieren en gewrichten tijdens deze 30-minuten workout met Simone.
20.30 – 21.00 uurEijkhagen College
DON
STRONG NATION 60″ STRONG Nation is high intensity interval training (HIIT). In deze 60-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
18.30 – 19.30 uurEijkhagen College
DON
BOOTY & CORE 30″ Boost that booty and get those abs! Stevige, ronde en volle billen en mooie buikspieren. Wie wil dat nou niet? Tijdens deze 30-minuten Booty & Core Workout voel jij de burn met oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en krachtige core. Doe jij mee?
19.30 – 20.00 uurEijkhagen College
DON
ZUMBA 60″ Eén van de leukste manieren om in shape te komen, is Zumba Fitness! Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, reggaeton en cumbia. Het is zo leuk, dat je vergeet dat je aan het sporten bent! Dance, sweat and smile samen met Simone op de leukste latin tracks tijdens deze energieke les!
20.00 – 21.00 uurEijkhagen College
VRIJ
B. FIT+ 60″ In deze low impact fitness workout werk je samen met gediplomeerd fitness trainer Simone Lucchesi aan je conditie, lenigheid en stabiliteit. Deze les heeft een rustige opbouw en is daarom uitermate geschikt voor senioren, sporters vanaf 55 jaar en ouder, zwangere vrouwen en deelnemers die net (of opnieuw) starten met fitness en dit op eigen tempo willen doen. Samen met Simone train je verschillende spierengroepen zodat je soepel en fit wordt en blijft. De lessen zijn afwisselend en gevarieerd; het enige wat vaststaat, is dat we altijd plezier zullen hebben.
11.15 – 12.15 uurAn de Koel
ZAT
STRONG NATION 60″ This workout ain’t no joke! In deze 60-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
09.30 – 10.30 uurAn de Koel
ZAT
BOOTY & CORE 30″ Wist je dat aan de basis van een sterk lichaam, een nog sterkere core centraal staat? Jup, onze core draagt ons lichaam en daarom is het ontzettend belangrijk om deze goed te trainen. In deze 30-minuten workout doen we verschillende oefeningen waarmee we onze core volledig trainen en werken we aan onze houding. Oh, en dat we daar ook nog eens een hele fijne sixpack en mooie ronde billen van krijgen is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid!
10.30 – 11.00 uurAn de Koel
ZAT
ZUMBA 60″ Kick start your weekend! Dance, smile and sweat samen met Simone op de leukste latin tracks tijdens deze energieke les! Een betere manier om je weekend in te luiden is er niet! Kom je ook meedoen?
11.00 – 12.00 uurAn de Koel
ZON
ZUMBA GOLD 60″Zumba Fitness, maar voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de basisbewegingen van Zumba® te leren en is makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout. Sport gezellig met Diana mee!
09.30 – 10.30 uurAn de Koel

CURSUSSEN (ADD-ONS)

DI
¡FIESTA LATINA! 60″ Haal je dansschoenen uit de kast en maak je klaar om je heupen los te gooien, tijdens onze nieuwe Salsa cursus: ¡Fiesta Latina! Leer in 10 lessen de basispassen van Salsa en ontwikkel een goed gevoel voor deze ritmische dans. Voor deze cursus heb je geen partner nodig. Je kan per blok instappen. Het volgende blok start 17 oktober en eindigt op 19 december.
18.00 – 19.00 uurAn de Koel
ZON
SALSA CON RITMO (GEVORDERD) 60″ Heb je als iets meer danservaring of al een eerdere salsacursus gevolgd, dans dan mee met onze gevorderde groep en leer in 10 lessen verschillende combinaties met een partner dansen. Aanmelden kan individueel, maar aangeraden wordt om je met een partner (m/v) aan te melden. Je kan per blok instappen. Het volgende blok start 17 september en eindigt op 19 november.
11.00 – 12.00 uurAn de Koel
ZON
SALSA CON RITMO (BEGINNERS) 60″ In 10 lessen leer jij de basispassen van Salsa dansen om te kunnen stralen op de dansvloer. De lessen zijn geschikt voor beginners, en voor iedereen die van dansen en Latin muziek houdt en wilt leren om met een partner te dansen. Aanmelden kan individueel, maar aangeraden wordt om je met een partner (m/v) aan te melden. Je kan per blok instappen. Het volgende blok start 17 september en eindigt op 19 november.
12.00 – 13.00 uurAn de Koel

In verband met de feestdagen zijn in 2024 er geen lessen op: 1 januari, 29 maart (Goede Vrijdag), 31 maart (Eerste Paasdag), 27 april (Koningsdag), 5 mei (Bevrijdingsdag), 9 mei (Hemelvaartsdag), 19 mei (Eerste Pinksterdag).

Gesloten ivm vakantie: 1 t/m 31 augustus (zomervakantie) & 24 december t/m 5 januari (kerstvakantie). In verband met zwangerschapsverlof zal Simone vanaf 1 augustus tm 5 januari geen lessen geven en geldt er vanaf 1 september een aangepast rooster met vervangers. Vanaf 6 januari is ze weer terug en zal het regulier rooster naar verwachting weer worden opgepakt.

Lekker doorsporten ook als we dicht zijn? Alle lessen zijn ook On Demand beschikbaar. Met een All-In Memberkaart kan jij zelf bepalen wanneer en hoe vaak je een workout doet! Klik op On Demand voor alle beschikbare On Demand lessen!


TARIEVEN

Indoor, Live of Virtueel, het kan allemaal! Bij B.U. vinden we dat je moet kunnen sporten op de manier die bij jouw past. Of dat nu lekker thuis is of in een groep; op een doordeweekse dag of in het weekend. We bieden verschillende opties aan, zodat jij jouw fitdoelen op jouw manier kan bereiken. Vind je het lastig een memberkaart te kiezen? Laat ons je helpen en neem contact met ons op!

ALL-IN MEMBERKAART

All-In Maandkaart
Onbeperkt
€30,00
Bedrijfssporten via BenVitaal (jaarabonnement)
Met 40% korting sporten via je werkgever
€35,00
Onze maandlidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand en gaan in per de datum waarop deze zijn afgenomen.
Bedrijfssport abonnementen lopen via BenVitaal en zijn jaarlijks opzegbaar.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

ON DEMAND ONLY MEMBERKAART

Maandlidmaatschap
ON DEMAND Onbeperkt
€17,50
Onze maandlidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en gaan in per de datum waarop deze zijn afgenomen.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

5-RITTENKAART

5-rittenkaart (twee maanden geldig)€27,50
10-rittenkaart (vier maanden geldig)€55,00

Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

LOSSE LES

Losse les (60 minuten) €10,00
Losse Les (30 minuten)€5,00

Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.