Lesrooster & tarieven

SWEAT, SHINE AND SMILE EN SPORT ELKE WEEK LIVE MEE MET SPORT INSTRUCTORS DIANA & SIMONE!

B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Sport elke week LIVE mee met sport instructors Diana & Simone, indoors in Landgraaf of kies voor het gemak van je eigen woonkamer en zweet mee met een van onze virtuele lessen! Via de B.U. SPORTS app, reserveer je snel en gemakkelijk een plek in onze lessen! Klik HIER om je aan te melden!

Al onze LIVE workouts zijn ook On Demand beschikbaar.


REGULIER GROEPSLESROOSTER

DI
ZUMBA GOLD 60″Zumba Fitness, maar voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de basisbewegingen van Zumba® te leren en is makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout. Sport gezellig met Diana mee!
11.15 – 12.15 uurAn de Koel
DI
ZUMBA 60″Swing elke dinsdag samen met Diana op de leukste latin tracks! Get ready to party, and dance dance dance!!! Not a dancing queen? Not a problem! Zumba is toegankelijk voor iedereen en je kan direct deelnemen! 
19.00 – 20.00 uurAn de Koel
WOE
STRENGTH & TONE 60″Elke S&T workout bestaat uit vijf blokken (full body, upper body, back & core, lower body en een finisher). In elk blok dagen we je uit om binnen een bepaald aantal secondes een reeks aan oefeningen uit te voeren. Lukt het jou om het 3-4 rondes achter elkaar, zonder pauze vol te houden? Let’s find out en doe met Simone mee!
19.15 – 20.15 uurEijkhagen College
DO
STRONG NATION 60″ STRONG Nation is high intensity interval training (HIIT). In deze 60-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
18.30 – 19.30 uurEijkhagen College
DO
BOOTY & CORE 30″ Boost that booty and get those abs! Stevige, ronde en volle billen en mooie buikspieren. Wie wil dat nou niet? Tijdens deze 30-minuten Booty & Core Workout voel jij de burn met oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en krachtige core. Doe jij mee?
19.30 – 20.00 uurEijkhagen College
DO
ZUMBA 60″ Eén van de leukste manieren om in shape te komen, is Zumba Fitness! Zumba is een fitnessprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, reggaeton en cumbia. Het is zo leuk, dat je vergeet dat je aan het sporten bent! Dance, sweat and smile samen met Simone op de leukste latin tracks tijdens deze energieke les!
20.00 – 21.00 uurEijkhagen College
VR
NIEUW! B. FIT+ 60″In deze low impact fitness workout werk je samen met gediplomeerd fitness trainer Simone Lucchesi aan je conditie, lenigheid en stabiliteit. Deze les heeft een rustige opbouw en is daarom uitermate geschikt voor senioren, sporters vanaf 55 jaar en ouder, zwangere vrouwen en deelnemers die net (of opnieuw) starten met fitness en dit op eigen tempo willen doen. Samen met Simone train je verschillende spierengroepen zodat je soepel en fit wordt en blijft. De lessen zijn afwisselend en gevarieerd; het enige wat vaststaat, is dat we altijd plezier zullen hebben.
11.15 – 12.15 uurAn de Koel
ZA
STRONG NATION 60″This workout ain’t no joke! In deze 60-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
09.30 – 10.30 uurAn de Koel
ZA
BOOTY & CORE 30″Wist je dat aan de basis van een sterk lichaam, een nog sterkere core centraal staat? Jup, onze core draagt ons lichaam en daarom is het ontzettend belangrijk om deze goed te trainen. In deze 30-minuten workout doen we verschillende oefeningen waarmee we onze core volledig trainen en werken we aan onze houding. Oh, en dat we daar ook nog eens een hele fijne sixpack en mooie ronde billen van krijgen is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid!
10.30 – 11.00 uurAn de Koel
ZA
ZUMBA 60″Kick start your weekend! Dance, smile and sweat samen met Simone op de leukste latin tracks tijdens deze energieke les! Een betere manier om je weekend in te luiden is er niet!
11.00 – 12.00 uurAn de Koel
ZON
ZUMBA GOLD 60″ Dezelfde workout als Zumba Fitness, maar nu voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de basisbewegingen van Zumba® te leren en is makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout. Sport gezellig met Diana mee!
09.30 – 10.30 uurAn de Koel
ZON
ZUMBA 60″Je week afsluiten met een feestje doe je natuurlijk samen met Diana! Good vibes only tijdens deze energieke en swingende les! Not a dancing queen? Not a problem! Zumba is toegankelijk voor iedereen en je kan direct deelnemen! Doe mee, lach en geniet van Zumba!
10.30 – 11.30 uurAn de Koel

Kies je liever je eigen sportmoment? Ook dat kan bij B.U. SPORTS, whoehoe!! Alle lessen zijn ook On Demand beschikbaar. Zo kan jij zelf bepalen wanneer en hoe vaak je een workout doet! Klik op On Demand voor alle beschikbare On Demand lessen!

*Let op: er zijn GEEN lessen op zondag 21 november 2021, zaterdag 25 en zondag 26 december 2021 en zaterdag 1 januari 2022


TARIEVEN

Indoor, Live of Virtueel, het kan allemaal! Bij B.U. vinden we dat je moet kunnen sporten op de manier die bij jouw past. Of dat nu lekker thuis is of in een groep; op een doordeweekse dag of in het weekend. We bieden verschillende opties aan, zodat jij jouw fitdoelen op jouw manier kan bereiken. Vind je het lastig een memberkaart te kiezen? Laat ons je helpen en neem contact met ons op!

ALL-IN MEMBERKAART

All-In Maandkaart
Onbeperkt
€27,50
Onze maandlidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en gaan in per de datum waarop deze zijn afgenomen.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

VIRTUAL & ON DEMAND ONLY MEMBERKAART

6-weken lidmaatschap
VIRUTAL & ON DEMAND Lessen
Onbeperkt
€24,95
Maandlidmaatschap
VIRTUAL & ON DEMAND
Onbeperkt
€17,50
Onze maandlidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en gaan in per de datum waarop deze zijn afgenomen.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

5-RITTENKAART

5-rittenkaart (twee maanden geldig)€25,00
10-rittenkaart (vier maanden geldig)€50,00

Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.