Lesaanbod & tarieven

Sweat, shine and smile met sport instructors Diana en Simone!

Sport tijdens de lockdown samen met ons in de buitenlucht en doe mee met een van onze Outdoor classes. Of kies voor het gemak van je eigen woonkamer en zweet mee tijdens een van onze virtuele lessen. Op zaterdag bieden we mixed classes aan. Zo sport je in de oneven weken op zaterdag met Simone Outdoor en in de even weken met Diana. Simone staat in die weken online voor je klaar! Elke zondag, rond de klok van 12.00, wordt het weekrooster bekend gemaakt. Benieuwd welke lessen we deze week aanbieden? Klik dan HIER!

Al onze LIVE workouts zijn ook On Demand beschikbaar.


TIJDELIJK GROEPSLESROOSTER 15/12 tm 30/04

MA
STRONG NATION 60″ OUTDOORSTRONG Nation is high intensity interval training (HIIT). In deze 60-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
19.00 – 20.00 uurHofland 11
WOE
STRENGTH & TONE 60″ OUTDOORElke S&T workout bestaat uit vijf blokken (full body, upper body, back & core, lower body en een finisher). In elk blok dagen we je uit om binnen een bepaald aantal secondes een reeks aan oefeningen uit te voeren. Lukt het jou om het 3-4 rondes achter elkaar, zonder pauze vol te houden? Let’s find out en doe met Simone mee!
19.00 – 20.00 uurHofland 11
DO
STRONG NATION 30″ VIRTUALSTRONG Nation is high intensity interval training (HIIT). In deze 30-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
18.30 – 19.00 uurZOOM
DO
BOOTY & CORE 30″ VIRTUALBoost that booty and get those abs! Stevige, ronde en volle billen en mooie buikspieren. Wie wil dat nou niet? Tijdens deze 30-minuten Booty & Core Workout voel jij de burn met oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en krachtige core. Doe jij mee?
19.15 – 19.45 uurZOOM
DO
ZUMBA 60″ VIRTUALEén van de leukste manier om in shape te komen, is Zumba Fitness! Dance, sweat and smile samen met Simone op de leukste latin tracks tijdens deze energieke les!
20.00 – 21.00 uurZOOM
DO
NATURAL FLOW 30″ VIRTUALJe workout afronden met een uitgebreide strech sessie is een must en daarom doen we tijdens deze 30-minuten mobility workout fijne strech en flow oefeningen waarmee we onze spieren verlengen en versoepelen. Zo kan jij je gemakkelijker bewegen, verlaag je de kans op spierpijn en voer je andere workouts langer en makkelijker uit. Elke Natural Flow & Mobility sessie sluiten we af met een 10 minuten meditatie.
21.15 – 21.45 uurZOOM
ZA
MIXED CLASSES OUTDOOR & VIRTUALOn Demand, Outdoor of Live via Zoom? Het kan allemaal! Op zaterdag bieden we een mix van lessen aan, en kies jij hoe je het liefst sport! In de oneven weken sport je samen met Simone live en Outdoor tijdens een superleuke Booty & Core en Zumba les. En in de even weken neemt Diana het Zumba stokje over! Sport je liever online? Kies dan voor een On Demand les of sport samen met Simone, in de oneven weken, live via Zoom! Benieuwd aan welke lessen je deze week mee kan doen? Check onze homepage voor alle actuele lessen van deze week!
10.00 – 12.15 uurHofland 11
ZOOM

REGULIER LIVE GROEPSLESROOSTER

DI
ZUMBA GOLD met DianaZumba Fitness, maar voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de basisbewegingen van Zumba® te leren en is makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout.
11.15 – 12.15 uurAn de Koel
DI
ZUMBA met DianaSwing elke dinsdag samen met Diana op de leukste latin tracks! Get ready to party, and dance dance dance!!! Not a dancing queen? Not a problem! Zumba is toegankelijk voor iedereen en je kan direct deelnemen! 
19.00 – 20.00 uurAn de Koel
DO
STRONG NATION 30STRONG Nation is high intensity interval training (HIIT). In deze 30-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
18.30 – 19.00 uurAn de Koel
DO
BOOTY & CORE 30Boost that booty and get those abs! Stevige, ronde en volle billen en mooie buikspieren. Wie wil dat nou niet? Tijdens deze 30-minuten Booty & Core Workout voel jij de burn met oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en krachtige core. Doe jij mee?
19.15 – 19.45 uurAn de Koel
DO
ZUMBAEén van de leukste manier om in shape te komen, is Zumba Fitness! Dance, sweat and smile samen met Simone op de leukste latin tracks tijdens deze energieke les!
20.00 – 21.00 uurAn de Koel
DO
NATURAL FLOW 30Je workout afronden met een uitgebreide strech sessie is een must en daarom doen we tijdens deze 30-minuten mobility workout fijne strech en flow oefeningen waarmee we onze spieren verlengen en versoepelen. Zo kan jij je gemakkelijker bewegen, verlaag je de kans op spierpijn en voer je andere workouts langer en makkelijker uit. Elke Natural Flow & Mobility sessie sluiten we af met een 10 minuten meditatie.
21.15 – 21.45 uurAn de Koel
ZA
STRONG NATION 30This workout ain’t no joke! In deze 30-minuten training geen dans, maar krachtige bootcamp en vechtsport moves die ervoor zorgen dat je je grenzen gaat verleggen en je fitnessdoelen nog sneller zal behalen. Join our STRONG Crew en sweat met Simone mee!
09.30 – 10.00 uurAn de Koel
ZA
BOOTY & CORE 30Wist je dat aan de basis van een sterk lichaam, een nog sterkere core centraal staat? Jup, onze core draagt ons lichaam en daarom is het ontzettend belangrijk om deze goed te trainen. In deze 30-minuten workout doen we verschillende oefeningen waarmee we onze core volledig trainen en werken we aan onze houding. Oh, en dat we daar ook nog eens een hele fijne sixpack en mooie ronde billen van krijgen is natuurlijk ook een mooie bijkomstigheid!
10.15 – 10.45 uurAn de Koel
ZA
ZUMBAKick start your weekend! Dance, smile and sweat samen met Simone op de leukste latin tracks tijdens deze energieke les! Een betere manier om je weekend in te luiden is er niet, toch!
11.00 – 12.00 uurAn de Koel
ZA
NATURAL FLOW 30Je workout afronden met een uitgebreide strech sessie is een must en daarom doen we tijdens deze 30-minuten mobility workout fijne strech en flow oefeningen waarmee we onze spieren verlengen en versoepelen. Zo kan jij je gemakkelijker bewegen, verlaag je de kans op spierpijn en voer je andere workouts langer en makkelijker uit. Elke Natural Flow & Mobility sessie sluiten we af met een 10 minuten meditatie.
12.15 – 12.45 uurAn de Koel
ZON
ZUMBA GOLD met DianaDezelfde workout als Zumba Fitness, maar nu voor beginners, actieve ouderen en alle andere deelnemers die speciale aanpassingen nodig hebben voor een succesvolle workout. Zumba Gold is een programma dat speciaal ontwikkeld is om de basisbewegingen van Zumba® te leren en is makkelijk te volgen voor iedereen, ongeacht leeftijd. Zumba® Gold garandeert iedereen een veilige en effectieve workout.
09.30 – 10.30 uurAn de Koel
ZON
ZUMBA met DianaJe week afsluiten met een feestje doe je natuurlijk samen met Diana! Good vibes only tijdens deze energieke en swingende les! Not a dancing queen? Not a problem! Zumba is toegankelijk voor iedereen en je kan direct deelnemen! Doe mee, lach en geniet van Zumba!
10.30 – 11.30 uurAn de Koel

Kies je liever je eigen sportmoment? Ook dat kan bij B.U. SPORTS, whoehoe!! Alle lessen zijn ook On Demand beschikbaar. Zo kan jij zelf bepalen wanneer en hoe vaak je een workout doet! Klik in het menu op On Demand voor alle beschikbare On Demand lessen!

*Let op: in verband met de feestdagen zijn er geen lessen op: 4 april, 13 en 23 mei, 25 en 26 december


TARIEVEN

Outdoor, On Demand, Live of Virtueel, het kan allemaal! Bij B.U. vinden we dat je moet kunnen sporten op een manier die bij je past. Of dat nu lekker thuis is of buiten in een groep; op een doordeweekse dag of in het weekend. We bieden om die reden verschillende opties aan, zodat jij jouw fitdoelen op jouw manier kan behalen. Vind je het lastig een memberkaart te kiezen? Laat ons je helpen en neem contact met ons op, of check of je vraag (en het antwoord) bij de FAQ staat!

VIRTUAL & ON DEMAND ONLY MEMBERKAART

3-maandenlidmaatschap
VIRTUAL & ON DEMAND Lessen

Onbeperkt
€49,95
6-weken lidmaatschap
VIRUTAL & ON DEMAND Lessen

Onbeperkt
€24,95
Maandlidmaatschap
VIRTUAL & ON DEMAND

Onbeperkt
€17,50
Onze maandlidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en gaan in per de datum waarop deze zijn afgenomen.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

OUTDOOR STRIPPENKAART

Outdoor strippenkaart 12 lessen €35,00
Outdoor strippenkaart 12 lessen
(Virtual Memberkorting)
€25,00
Virtual & On Demand Add-On€7,50
Onze maandlidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar en gaan in per de datum waarop deze zijn afgenomen.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

BETAAL PER LES

Virtual & Outdoor: 60-minuten les €5,00
Virtual & Outdoor: 30-minuten les€2,95

Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.