Evenementen & Workshops

Elke maand de leukste evenementen & trainingen!

vanaf zondag 23 april: salsa cursus beginners & gevorderd

Na een succesvolle aftrap in januari, zijn we meer dan blij dat we opnieuw de Salsa Con Ritmo cursus zullen aanbieden vanaf zondag 23 april. Leer in 10 lessen samen met een partner de basispassen van Salsa en ontwikkel een goed gevoel voor deze ritmische dans. Deze cursus is uitermate geschikt voor iedereen die de basis wilt leren van deze Cubaanse dans.

Heb je al wat meer ervaring of de cursus in januari gevolgd? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf 23 april start er ook een gevorderde groep en gaan we wat dieper in op de verschillende technieken en danscombinaties.

Doe jij mee? Meld je dan snel aan! Klik op de button voor meer info.

22 mei – 3 juli: b.u. kick-start challenge

In de B.U. Kick-Start Challenge gaan we gedurende zes weken werken aan een sterker, gezonder en fitter lichaam. We behandelen de zes pijlers (beweging, voeding, hydratatie, slaap & rust, sport en mentale gezondheid) die bijdragen aan een gezond, gelukkig en duurzaam leven. Met deze challenge willen jou helpen om je nog sterker, fitter, strakker, gezonder en vooral trotser te voelen in je lichaam en op jezelf! 

Doe jij mee? Meld je dan vandaag aan en ontvang één week voor aanvang onze uitgebreide Challenge Guide, die bomvol informatie, tips en heerlijke recepten staat!

PROUD TO BE FOUT – B.U. MEMBERS PARTY

Suavemente, Bomba, Bumpy Ride… Stiekem zijn er in de latin scene nog best veel nummers die eigenlijk heel fout zijn, maar tegelijkertijd ook zo ontzettend leuk! En daarom dachten we bij B.U. hoe tof zou het zijn als we al deze foute nummers in één playlist verzamelen om er nog net voor de zomervakantie begint nog een te gek feestje van maken!

Op donderdag 22 en zaterdag 24 juni is het Foute Zumba Party bij B.U. en gaan we met zijn allen los op hits als Macarena, Mambo Nr. 5 en Meisje (Zo Lelijk Als De Nacht). Het belooft een goed fout feestje te worden, dus kom gezellig meedoen en… als je wil, mag je ook absoluut een net zo’n foute outfit aantrekken!

Aanmelden voor dit feestje kan één week voor aanvang van de les. Introducees mogen gratis meedoen als proefles!

BOEK JE VOLGENDE WORKSHOP BIJ B.U.

Kinderfeesten, sport(event)dagen, teambuilding, schoolverlatersdagen, bruiloften en/of andere evenementen? Ze worden allemaal nét wat leuker met een toffe activiteit erbij! Bij B.U. bieden we verschillende workshops op maat aan, waaronder Zumba Kids,Teambuilding Activiteiten en ook Latin Dance Workshops!

Leer in 60-90 minuten drie (tot vier) Basic Latin Rhythms waaronder Salsa, Merengue, Reggaeton (en Cumbia). Na deze workshop maak jij met gemak “figure-8’s” met je heupen, “mambo-cha-cha” je de dag erna door de kantoortuin en “stomp” je in de club op elke Daddy Yankee track! Plezier staat in de workshop voorop en dat gaan we zeker hebben! Klik op de button hieronder voor meer info en het vrijblijvend opvragen van een offerte!