Evenementen & Workshops

Elke maand de leukste evenementen & trainingen!

3 oktober -15 november: Stemmen Dutch Fitness Awards

Whoehoeeee!! B.U. SPORTS is opnieuw genomineerd voor een Dutch Fitness Award! Vorig jaar wonnen we, dankzij JULLIE, de eerste prijs voor beste fitness club in Landgraaf en eindigde we in de top 10 van Limburg!

Worden we dit jaar weer nummer één in Landgraaf (en eindigen we dit keer misschien wel in de top vijf)? Dat zou zoooo gaaf zijn! Om dat te bereiken hebben we opnieuw jullie hulp nodig. Sport je graag bij B.U. en vind je dat wij de prijs voor beste sportclub verdienen? Breng dan je stem uit! Via onderstaande knop kun je tussen 3 oktober en 15 november stemmen op onze club. Met jouw stem maak je ook nog eens kans op een supertoffe reis naar Ibiza. Dat klinkt toch als een win-win!

24 – 30 oktober: Halloweek bij B.U. SPORTS

Boooooo-gie down tijdens de Zumba lessen en red de wereld van de Weerwolven tijdens een apocalyptische Strength & Tone les. Side-kick de vampiers van je af tijdens Strong Nation en Zombie Walk (lunge) mee tijdens de B.Fit+ les. Van 24 tot 31 oktober hebben alle lessen bij B.U. een spookachtig thema… durf jij het aan?

Op zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober vindt het Monster Gala plaats en wordt het absoluut aangemoedigd om verkleed naar de les te komen. Voor de beste outfit hebben we iets gruwelijk leuks!

Mis het niet en sport ook tijdens de herfstvakantie lekker met ons mee!

9 november: Combat Skills Workshop

Na het succes van afgelopen workshop, is de combat skills workshop weer terug! Met nieuwe drills en nieuwe uitdagingen.

Jabs, hooks, uppercuts, round kicks and side kicks! Tijdens deze superstoere Combat Skills training leer je door middel van interactieve drills alle fighting moves beheersen die je herkent uit de Strong Nation lessen. Channel your inner Rocky en doe mee met de workshop. Beperkte plaatsen beschikbaar dus wacht niet te lang met aanmelden. Dit kan vanaf vandaag al via de B.U. app. Voor leden is deelname gratis (strippenkaarthouders, krijgen na aanmelding hun credit terug), voor introducees geldt een introductieprijs van €7,50. Deze kun je als “losse les” afnemen via de Shop in de app.

20 november: Strong Nation & Mobility Masterclass

We’re back!! Als je vorig jaar aanwezig was bij de Masterclass van Strong Tech Claudia, Simone en Johanna, dan weet je… it was AWESOME! Op zondag 20 november gaan we het dunnetjes overdoen met een Strong Nation reünie editie en dit keer doet niet alleen Strong Tech Claudia Rödner uit Duitsland mee, maar worden de dames ook nog eens versterkt door niemand minder dan Master Trainer en Strong Tech Sara Macri uit Luxemburg; een echte powerhouse in de Strong Nation field! Dit is een unieke kans om training te krijgen van vier toptrainers bij elkaar, en ook nog eens in het midden van Nederland. Als extraatje sluit Sara de Masterclass af met een 30 minuten Mobility Masterclass. Precies wat we nodig hebben na zoveel inspanning!

De Masterclasses zullen ook dit jaar weer op locatie als via Livestream te volgen zijn!

NIEUW! LATIN DANCE WORKSHOP

Kinderfeesten, sport(event)dagen, teambuilding, schoolverlatersdagen, bruiloften en/of andere evenementen? Ze worden allemaal nét wat leuker met een toffe activiteit erbij! Naast de workshops die we al aanboden bij B.U. (zoals Zumba Kids en Teambuilding Bootcamp) is het vanaf nu ook mogelijk om een Latin Dance Workshop bij ons te boeken!

Leer in 60-90 minuten drie (tot vier) Basic Latin Rhythms waaronder Salsa, Merengue, Reggaeton (en Cumbia).

Na deze workshop maak jij met gemak “figure-8’s” met je heupen, “mambo-cha-cha” je de dag erna door de kantoortuin en “stomp” je in de club op elke Daddy Yankee track! Plezier staat in de workshop voorop en dat gaan we zeker hebben! Klik op de button hieronder voor meer info en het vrijblijvend opvragen van een offerte!

16 januari – 27 februari: B.U. KICK-START CHALLENGE

Herken je dat? Telkens maak je met jezelf de afspraak, dat je er nu echt voor gaat. Dit keer ga je dat dieet wel echt volhouden. Dit keer, ga je elke week tenminste twee, nee wat, drie keer naar de gym! En dat ga je ook. Welgeteld twee weken, want al snel merk je dat je terugvalt in je oude patronen en gewoontes. Alweer gefaald, denk je. Wanneer lukt het me nu wel? Een herkenbaar verhaal en eigenlijk ook helemaal niet gek. Wanneer we ergens voor willen gaan, bijvoorbeeld gezonder leven, dan zetten we onszelf vaak in een “alles of niets” situatie. In één keer willen we onze gebruikelijke gewoontes helemaal omgooien en hopen we dat het nu wel anders zal zijn. Maar… zonder duidelijk plan, zonder stok achter de deur en zonder een goede basis van zowel kennis als kunde, wordt het volhouden van nieuwe gewoontes enorm lastig. Tot nu.

In de B.U. Kick-Start Challenge gaan we gedurende zes weken werken aan een sterker, gezonder en fitter lichaam en geven we je alle tools die je nodig hebt om succes te boeken en te houden. Hoe we dat doen lees je hier!

COMING UP

25-26 November: Strong Nation & Zumba Masterclasses FitFair, Utrecht // Uitreiking Dutch Fitness Awards

11 december Zumba Marathons: Diana & Friends

…and more to come!