Persoonlijk voedingsschema

“EAT GOOD TO FEEL GOOD.”

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? De informatie die we online vinden lijkt vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid over wat voor jou de beste methode is. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop zal elk dieet anders zijn afhankelijk van het specifieke doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden in het bereiken van je fitdoelen. 

Een persoonlijk voedingsschema is de ideale methode om op een gestructureerde manier je voeding te optimaliseren. Je kan een voedingsschema gebruiken om gezonder te eten en ervoor te zorgen dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Met een gerichte aanpak verhoog je je kansen op succes aanzienlijk! 

Of je nu wilt afvallen, bijkomen, op gewicht wil blijven, meer spiermassa wil opbouwen, of overall gezonder wil leven, samen bepalen we wat jouw persoonlijk fitdoel is en maken we een voedingsschema dat aansluit bij jouw doel. Met een schema weet jij precies wat je binnen moet krijgen om jouw doel te bereiken. 

Met dit schema ga je zelfstandig aan de slag. Wil je liever begeleiding, een stok achter de deur en iemand die je gemotiveerd houdt en kan bijsturen wanneer het nodig is? Kies dan voor onze ons personal coaching: voedingstraject.

Kosten: 95,00 euro

Voedingsschema €95,00
Ontvang een persoonlijk voedingsschema op maat, inclusief één follow-up sessie waarbij het voedingsschema op basis van de behaalde resultaten wordt aangepast zodat het opnieuw aansluit bij jouw wensen en doelen.
Follow-up sessie los €55,00
Heb je al een voedingsschema bij ons afgenomen en wil je graag een nieuw schema ontvangen dat aansluit bij je (behaalde) doelen en wensen, dan kan dat met een follow-up sessie. Je ontvangt dan een aangepast schema met macro’s dat aansluit bij jouw huidige situatie.
Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (en eventuele materialen die nodig zijn).
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.