Personal Coaching: Voedingstraject

FEED THE BODY, FUEL THE SOUL

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Personal Coaching: Voedingstraject – 8 sessies (inclusief Nutrition Guide).

Dat gezonde voeding bevorderlijk is voor onze gezondheid weten we allemaal. Meer fruit en groenten, minder rood vlees en bewerkte voedingsmiddelen… we know it. Maar toch blijkt het in de praktijk nog best lastig te zijn om echt gezond te leven, met alle gevolgen van dien. Daarom bieden we bij B.U. een coachingstraject aan, waarbij we jou gaan helpen om gezonder te leven en je fitdoelen te bereiken. Dit doen we niet met rigoreuze methodes, het verbannen van voedingsmiddelen of met een onmogelijk dieet wat niet vol te houden is, maar door te kijken naar je huidige voedingspatroon, levensstijl en wensen. We ontwikkelen samen een schema dat past binnen de huidige maatschappij, zodat je op verantwoorde manier kan blijven participeren en niet altijd een stuk verjaardagstaart moet afslaan. Wij geloven dat met kleine aanpassingen, je gigantische stappen kan maken. 

In dit coachingstraject gaan we samen aan de slag met voeding. We nemen de relatie die we met voeding hebben onder de loep, ontdekken waar mogelijke valkuilen zijn en hoe we die kunnen tackelen. Wekelijks hebben we contact om je voortgang te bespreken, en krijg je mini-challenges mee die je gaan helpen om on track te blijven. We doen het samen en zorgen ervoor dat jij aan het eind van dit traject een betere relatie hebt met voeding, alle tools in handen hebt om zelfstandig aan de slag te gaan en (afhankelijk van je doel) al flinken stappen hebt kunnen maken om jouw fitnessdoel te bereiken. 

Een coachingstraject is vooral aan te raden wanneer je het gevoel hebt alles al geprobeerd te hebben, maar niets lijkt te werken. Als coach ben ik jouw stok achter de deur om je te helpen gemotiveerd te blijven en sturing te geven waneer dat nodig is.

Kosten: 395,00 euro

Personal Coaching – Voedingstraject: €395,00
Je ontvangt een voedingsschema op maat dat aansluit bij jouw dieetwensen, behoeften, doelen en levensstijl. In acht coachingssessies, die je mag verdelen over een periode van 16 weken, gaan we samen aan de slag met dit plan. We houden je voortgang bij en hebben wekelijkse contactmomenten en mini-challenges die jou helpen on track te blijven. Naast een persoonlijk voedingsplan ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om het beste uit je voeding te halen. Samen zorgen we voor jouw succes!
Alle prijzen zijn inclusief btw. 
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.