Persoonlijk Trainingsschema

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT WON’T CHANGE YOU.

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Trainingsschema (inclusief Nutrition Guide)

Sta je urenlang te zweten in de sportschool, maar zie je maar geen resultaten? Wil je graag meer spiermassa opbouwen, maar heb je geen idee hoe je beginnen moet? Of wil je nu eindelijk eens meedoen aan die ene marathon, maar weet je niet hoe je daar het beste voor kan trainen? Met een gepersonaliseerd trainingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel is dat verleden tijd!

Een persoonlijk trainingsschema is schema waarop voor jou is aangegeven welke oefeningen (inclusief sets en herhalingen) jij moet doen om jouw fitdoelen te bereiken. Bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema kijken we naar wat jouw doelen zijn, bepalen we de trainingsfrequentie en welke oefeningen daarop aansluiten. 

Je ontvangt een trainingsschema op maat en uitleg over hoe je zelfstandig met het schema aan de slag kan. Tevens ontvang je bij je aanmelding ook onze B.U. Nutrition Guide met daarin megaveel voedingstips & tricks die jou zullen helpen bij het behalen van de beste resultaten! Je kan zelfstandig met dit schema aan de slag, maar wil je liever persoonlijk begeleidt worden of wil je er zeker van zijn dat je de oefeningen goed uitvoert en met de juiste belastbaarheid? Dan zijn onze techniektrainingen en coaching sessies misschien ook iets voor jou!

Trainingsschema 75,00 euro

Trainingsschema: €75,00
Je ontvangt een trainingsschema op maat dat aansluit bij jouw wensen, behoeften, doelen en mogelijkheden. Ook ontvang je uitgebreide uitleg over hoe je zelfstandig aan de slag kan met het schema; je weet voordat je start precies wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Naast je trainingsschema ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om naast je training, ook het beste uit je voeding te halen. En je krijgt toegang tot de B.U. Exercise Library; onze digitale bibliotheek van oefeningen die je op jouw schema terugvindt. Zo hoef je nooit te twijfelen wat die ene oefening ook alweer was. Samen zorgen we voor jouw succes!
Follow-up schema (optioneel): €45,00
Meer uit je trainingen halen of uitgekeken op bepaalde oefeningen? Laat dan een follow-up schema maken. Met follow-up schema laten we zien op welke andere manieren je progressie kan boeken. Je ontvangt van ons een nieuw schema dat dat je opnieuw zal uitdagen en wat perfect aansluit op de al door jouw behaalde doelen.
Alle prijzen zijn inclusief btw. 
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.