Personal Coaching: Fitness & Voedingstraject

“THE BEST INVESTMENT YOU CAN MAKE, IS AN INVESTMENT IN YOU.”

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Personal Coaching: Fitness & Voedingstraject – 12 sessies (inclusief Nutrition Guide).

We snappen als geen ander dat het niet altijd gemakkelijk is om gemotiveerd te zijn en te blijven als het om fitness en gezond leven gaat. Precies daarom hebben we coachingstraject ontwikkeld dat jou daarbij gaat helpen. Met een gepersonaliseerd trainingsschema, voedingsplan, coachingsessies, wekelijkse check-ins en mini-challenges gaan we er samen voor zorgen dat jij jouw fitdoelen nu wel gaat bereiken!

Het coachingstraject begint met een intakegesprek waarin we je doelen, wensen, fitnessniveau en voorkeuren zullen bespreken. Van daaruit maken we een persoonlijk trainingsschema dat past bij jouw levensstijl en doelen. Of je nu wilt afvallen, bijkomen, spiermassa wilt opbouwen of overall gewoon gezonder wil leven, wij ontwerpen een schema dat werkt voor jou.

But that’s not all. Goed zweten is belangrijk, maar goed eten des te meer. Ook maken we een persoonlijk voedingsplan dat aansluit bij jouw fitnessdoelen. Voeding speelt een belangrijk rol bij het bereiken van fitnessdoelen en daarom maken we samen met jou een voedingsplan wat past bij je voedingsvoorkeuren en levensstijl.

Gedurende dit coachingstraject ontvang je 12 training sessies, die je mag verdelen over een periode van 24 weken. Deze sessies zullen je helpen om on track en gemotiveerd te blijven. Tijdens deze sessies ligt de focus op het fitness aspect. We gaan samen met sport en beweging aan de slag en kijken naar uitvoering en de juiste belasting. Samen zorgen we ervoor dat jij alles uit je trainingen haalt!

Als ervaren coach ben ik er om je bij elke stap te begeleiden, te ondersteuning en aan te moedigen. Zie mij als je persoonlijke cheerleader die je graag ziet slagen! We hebben daarom, naast onze training sessies, wekelijks contact om de voortgang te bespreken en indien nodig aanpassingen te maken. Ook krijg je van mij mini-challenges mee die je uitdagen, maar ook helpen gemotiveerd en gefocust te blijven. Jouw succes, is ons doel!

Dus waar wacht je op? Meld je vandaag nog aan voor het B.U. Personal Coachingstraject en begin je reis naar een gezondere, fittere U.!

Kosten: 795,00 euro

Personal Coaching – Fitness & Voedingstraject: €795,00
Je ontvangt een fitness & voedingsschema op maat dat aansluit bij jouw (dieet)wensen, behoeften, doelen en levensstijl. In 12 coachingssessies, die je mag verdelen over een periode van 24 weken, gaan we samen aan de slag met dit plan. We houden je voortgang bij en hebben wekelijkse contactmomenten en mini-challenges die jou helpen on track te blijven. Naast een persoonlijk voedingsplan ontvang je de B.U. Nutrition guide wat boordevol voedingstips staat om het beste uit je voeding te halen. Samen zorgen we voor jouw succes!
Alle prijzen zijn inclusief btw. 
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.