Salsa Con Ritmo Cursus (10 lessen)

LIFE IS BETTER WHEN YOU DANCE

– B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

Leer in 10 lessen samen met een partner de basispassen van Salsa dansen en ontwikkel een goed gevoel voor deze ritmische dans.

Salsa dansen maakt gelukkig laten verschillende onderzoeken zien en is een perfecte oplossing om even de dagelijkse sleur te doorbreken en alles te vergeten. Salsa vond zijn oorsprong in het prachtige en historische Cuba. Een land waar muziek en Salsa nog steeds elke dag door de pittoreske straten galmt en mensen al genietend op welke manier dan ook bewegen op de muziek. Nu is het de beurt aan jou!

In 10 lessen leer jij de basis om te kunnen stralen op de dansen. De lessen zijn geschikt voor beginners, en voor iedereen die van dansen en Latin muziek houdt en wilt leren om met een partner te dansen. Aanmelden kan individueel, maar aangeraden wordt om je met een partner (m/v) aan te melden.

De cursus start op zondag 17 september en eindigt op zondag 19 november.

Instructors: Diana & Jesus

Tijdstip & Locatie: elke zondag van 11.00 – 12.00 uur bij Wijkcentrum An de Koel (Strijthagerweg 2 in Landgraaf).

Kosten voor deze lessenreeks: €95,00 per persoon of €150 voor twee personen. Aanmelden kan via de B.U. App.

Les gemist? Dan mag je deze (tot 3 lessen) in het volgende blok inhalen. Jaarlijks worden er drie blokken aangeboden. Het volgende blok start in 2024.

Restitutie niet mogelijk.

Dans jij straks met gemak figuurtjes-8? Schrijf je dan snel in voor deze unieke cursus. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!