BOOTY WORKOUT

WELKOM BIJ BOOTY & CORE

ONLY TRUST PEOPLE WHO LIKE BIG BUTTS, THEY CANNOT LIE

BOOST THAT BOOTY!

Stevige, ronde en volle billen, oh my! Feel the heat tijdens deze heerlijke kracht & toning workout die zich specifiek richt op de buik-, been-, en bilspieren. In maar 30-minuten voel je de burn met oefeningen die gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en krachtige core. Wil je je workout nog uitdagender maken, maak dan gebruik van een booty of resistance band. Oeff die ga je voelen! Kies hieronder uit één van de verschillende edities om je workout te starten, and let get sweaty!

NIEUW! BOOTY WORKOUT 11

Tijdens deze 30-minuten Booty Workout, voel jij de burn en doe je oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en powerful core. In deze editie The Best of 10 edities Booty & Core! Take a trip down memory lane and work up a sweat with some of our favorite tracks!

BOOTY WORKOUT 10

Tijdens deze 30-minuten Booty Workout, voel jij de burn en doe je oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en powerful core. In deze editie zijn de dijbenen ons focuspunt met maar liefst drie nummers die de inner- en outer thighs flink aanpakken, whoeeehh! Get ready for a proper burn!

BOOTY WORKOUT 09

Tijdens deze 30-minuten Booty Workout, voel jij de burn en doe je oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en krachtige core. En dat niet alleen in deze nieuwe editie richten we ons niet alleen op de billen maar ook op de buikspieren! Hello sixpack!

BOOTY WORKOUT 08

Tijdens deze 30-minuten Booty Workout, voel jij de burn en doe je oefeningen die specifiek gericht zijn op het creëren van een sterke bilpartij en krachtige core. In deze speciale editie nemen we voorlopig afscheid van de Live Stream en dat doen we met maar liefst TWEE bonustracks!

BOOTY WORKOUT 07

In de editie van deze gaan we de binnen dijen eens flink laten branden met maar liefst twee een gloednieuwe routines! Feel the burn op de heerlijke tracks van o.a. Philip George en Melissa Steels!

BOOTY WORKOUT 06

In de editie van deze week: it’s all about the upper and side booty! Met maar liefst drie floor tracks laten we die zijkantjes en de bovenkant van onze billen flink werken. Can you say: BURNNNN!

BOOTY WORKOUT 05

In deze editie zetten we onze bovenbenen in vuur en vlam met killerlunges en maken we het net even iets zwaarder door gewichtjes te gebruiken. De bonustrack van deze week is een voor de buikspieren: Bad Boy van Aisha!

BOOTY WORKOUT 04

In deze editie zetten we onze bovenbenen in vuur en vlam met killerlunges en maken we het net even iets zwaarder door gewichtjes te gebruiken. De bonustrack van deze week is een voor de buikspieren: Gimme Dat van Jake La Voz!

BOOTY WORKOUT 03

In deze special KINGSDAY editie zetten we onze billen in vuur en vlam op Alec Blac’s a King is Born en laten we onze glutes branden op de bonustrack van deze week: Empieza Ya La Fiesta.

BOOTY WORKOUT 02

In deze editie zetten we onze billen in vuur en vlam op de tracks van o.a. Zara Larsson, Sydney Samson en Chris Brown’s Beautiful People. De bonustrack van deze week is speciaal voor de buikspieren: Dimitri Vegas – Instagram.

BOOTY WORKOUT 01

In deze allereerste Booty workout voel jij de burn op de tracks van o.a. Dua Lipa, Sydney Samson, Billie Eilish en de bonustrack van deze week: Little Mix ft. Nicki Minaj – Woman Like Me.

JOIN US IN CLASS!

LIVE BOOTY BURN? KOM DAN EEN KEER MEEDOEN OP ONZE GROEPSLES LOCATIE IN LANDGRAAF!