NATURAL FLOW

WELKOM BIJ NATURAL FLOW & MOBILITY

WHERE FOCUS GOES ENERGY FLOWS

WIST JE DAT…

…een uitgebreide stretch sessie aan je standaard workout routine toevoegen echt een must is? Soepele spieren zorgen ervoor dat je je gemakkelijker kan bewegen, het verlaagt de kans op spierpijn en je voert daarmee andere workouts langer en makkelijker uit. Natural Flow is een 30-minuten low impact workout wat zich focust op het verlengen en versoepelen van de spieren middels heerlijke flow bewegingen die we herkennen uit yoga, tai chi, pilates en de standaard rek- en strekoefeningen. Elke Natural Flow & Mobility sessie sluiten we af met een 10 minuten meditatie. Heerlijk! Kom tot rust en flow mee met ons mee!

NIEUW! NATURAL FLOW 02

Je workout afronden met een uitgebreide strech sessie is echt een must en daarom doen we tijdens deze 30-minuten mobility workout fijne strech en flow oefeningen waarmee we onze spieren verlengen en versoepelen. In deze tweede editie doen we oefeningen voor het hele lichaam en we sluiten de les af met een heerlijk momentje van bewustwording. Let’s flow!

NATURAL FLOW 01

In de allereerste On Demand Natural Flow editie ligt de focust op het openen van de heupen en het versoepelen van de spieren in de onderrug. Lage rugpijn, is een pijn die we allemaal (helaas) herkennen. Met de oefeningen uit deze editie nemen we de pijn in onze lower body weg door onze spieren te versoepelen en te verlengen.

FLOW MEE MET EEN VAN ONZE LIVE LESSEN

DOE MEE MET ONZE LIVE FLOW LESSEN OP DONDERDAG & ZATERDAG!