B.U. GOES OUTDOOR

Na twee supertoffe try-outs (en meerdere gesprekken met de brancheorganisatie en andere sportclubs), zijn we erover uit: we gaan/moeten/mogen lekker naar buiten. Achter die laptop vandaan en de frisse lucht in! Dus vanaf 29 maart staan er wekelijks maar liefst 3 à 4 Outdoor lessen op het programma. Op maandagavond kun je meedoen met onze spierballenblaster: Strong Nation 60”. Op woensdagavond daag je jezelf uit tijdens onze bootcamp circuit training: Strength & Tone en op zaterdag train je in de oneven weken samen met Simone tijdens een Booty & Core en Zumba class en in de even weken is Diana aan de beurt met een heerlijk, energieke Zumba les. Diana en ik zullen elkaar dus om de week afwisselen zodat er lekker veel variatie is.

Betekenen de Outdoor lessen dat de live lessen via ZOOM stoppen?

Niet helemaal. Op donderdagavond kun je nog steeds wekelijks live meesporten met Simone via Zoom. En op zaterdag kun je in de even weken live meesporten met Simone via Zoom (dus om de week). Omdat niet iedereen buiten wil of kan sporten en we jullie graag een ruim aanbod willen bieden en ook bepaalde lessen meerdere keren per week willen aanbieden, hebben we ervoor gekozen om de virtuele lessen op zaterdag om de week aan te bieden. Mocht nou blijken dat er minder vraag ontstaat voor virtuele lessen via Zoom, omdat er gedurende de week (en diezelfde dag) ook outdoor lessen worden aangeboden, dan zullen we ons rooster daarop aanpassen.

Meedoen aan de Outdoor Lessen

Om mee te kunnen doen aan de outdoor lessen heb je een Outdoor strippenkaart nodig. Omdat we bij Outdoor lessen enorm afhankelijk zijn van het weer, hebben we ervoor gekozen om geen abonnement of maandkaart eraan te koppelen. Het zou niet eerlijk zijn om een maandbedrag te vragen als het gedurende die maand meerdere keren regent waardoor de les niet door kan gaan. Met een strippenkaart kun je gedurende drie maanden meedoen aan maar liefst 12 lessen (dit was eerst 10, maar hebben we aangepast omdat er op zaterdag een extra les bijgekomen is). Je stempelkaart wordt per bezoek afgestempeld (niet per les, dus als je op zaterdag mee wilt doen aan Booty én Zumba, dan is dat één stempel).

Goed om te weten…

Heb je op dit moment al een virtuele memberkaart, dan ontvang je 10,00 euro korting op je Outdoor strippenkaart. Je betaalt dan geen 35,00 euro maar 25,00 euro voor een Outdoor Strippenkaart. Selecteer bij de memberkaarten: Outdoor strippenkaart 12 lessen (Virtual Memberkorting).

Heb je een Outdoor strippenkaart gekocht ter waarde van 35,00 euro en wil je graag deelnemen aan de virtuele lessen dan is dit ook mogelijk. Met onze Virtual & On Demand Add-on kun je jouw Outdoor Strippenkaart upgraden om zo ook toegang te krijgen tot alle On Demand en Zoom lessen. Deze add-on is alleen beschikbaar voor members met een Outdoor strippenkaart t.w.v. 35,00 euro. Heb je een strippenkaart t.w.v. 25,00 euro en is Virtual & On Demand memberkaart verlopen? Dan dien je een nieuwe Virtual & On Demand memberkaart af te nemen. Uiteraard kun je zolang je Virtual & On Demand memberkaart actief is, met korting een Outdoorkaart kopen.

Wil je graag deelnemen aan een Outdoor les, maar heb je het gevoel dat je niet kan meedoen aan 12 lessen gedurende 3 maanden. Dan is het ook mogelijk om per les te betalen. Reserveer dan jouw spot via de knop: eenmalig aanmelden.

Mochten de weersomstandigheden het niet toelaten om buiten te sporten, zullen wij uiterlijk één uur voor aanvang van de les, de les annuleren. We annuleren de les dan via e-mail, maar houd er rekening mee dat dit bericht wel eens in de Ongewensten Map terecht kan komen. Wil je snel op de hoogte zijn van eventuele wijzigen en updates? Word dan lid van onze besloten OUTDOOR groep op What’s App via deze link: https://chat.whatsapp.com/HvAKsofChUTKm98FpDZU0s

In deze chat kunnen alleen beheerders berichten sturen, zo ervaart niemand last van te veel berichtjes. Voor vragen of extra informatie, kun je Diana of Simone altijd een privébericht sturen.