ZUMBA FITNESS

WELKOM BIJ ZUMBA

BECAUSE EVERYTHING IS BETTER WHEN YOU DANCE!

Sporten zonder dat je het doorhebt!

Eén van de leukste manier om in shape te komen, is Zumba Fitness! Zumba is 60 minuten cardio workout die fitness en dans combineert op latinmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggeaton, maar ook Flamenco, Hip Hop en Afrobeats. Bij Zumba hoef je geen moeilijke pasjes te onthouden of super ritmisch te zijn, het is workout die voor iedereen toegankelijk is en je kan direct deelnemen! Oh, en wat het nog leuker maakt: door de heerlijke muziek en leuke bewegingen heb je niet eens door dat je aan het sporten bent en vliegt de tijd om! Dus uhh…waar wacht je nog op? Kies hieronder uit de verschillende Zumba Workouts die we aanbieden, and LET’S GET THIS PARTY STARTED!

NIEUW! ZUMBA 13

New year, new songs! Dans mee met Simone op de leukste en nieuwste latin tracks! Ook komen er paar gouwe ouwe voorbij, dus dat wordt gegarandeerd een feestje! Pak nog snel je handdoek en iets te drinken and let’s go!

NIEUW! ZUMBA 12

Spread the love en dans samen met Simone op de zoetste tracks tijdens deze speciale Valentijns Editie! Van Whitney Houston tot John Legend, ze komen allemaal voorbij. Maar dat niet alleen… Ook gaan we los op class favoritesr: No One, I Love You More and many more. Let’s go!

ZUMBA 11

Get into the Holiday Spirit en dans samen met Simone & Diana op de leukste Christmas tracks in deze speciale Zumba Kerst Editie! Van Mariah Carey tot Wham, ze komen allemaal voorbij. Maar dat niet alleen… Ook gaan we los op class favorites waaronder: Liro Shaq’s Ven, Verano, Mi Café, and more. Get ready to shake your Christmas Balls and let’s go!

ZUMBA 10

Turn up the bass en dans samen met Simone op de lekkerste tracks van onder andere Alicia Keys’ No One – de Salsa Remix, Liro Shaq’s Ven, Gente de Zona’s Muchacha, Watatah’s I Love Merengue en nog zoveel meer! Het wordt een party gegarandeerd, dus pak nog snel een handdoek, iets te drinken and let’s go!

ZUMBA 09

In editie 09 ga je samen met Diana los op superveel nieuwe tracks van onder andere: Steve Aoki, Max Pizzolante, Elvis Crespo en Daddy Yankee! En dans je op TikTok’s number 1 trending hit: Jerusalema! Are you ready to party? Let’s go!

ZUMBA 08

Deze week nemen we (voorlopig) afscheid van onze Live Stream en dat doen we samen met onze Zumba crew bestaande uit: Ginny, Nisserine, Ruth, Diana & Simone! Een feestje gegarandeerd!

ZUMBA 07

Deze week gaan we samen los op de hits nu waaronder Muchacha van Gente de Zona & Becky G, de nieuwste track van The Black Eyed Peas: Mamacita en vind je als bonustrack het nieuwste nummer van J Balvin: Amarillo. Are you ready to party? We are!!

ZUMBA GOLD 07

Zumba Gold® is een 50-60 minuten Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters, senioren en zwangere vrouwen. Swing deze week samen met Diana op de heerlijke tracks van o.a. Grupo BIP., Luis Fonsi en Maluma!

ZUMBA 06

Deze week dansen we samen op Chimbala’s El Boom, de nieuwste track van The Black Eyed Peas: Mamacita en vind je als bonustracks ieders favoriet: Elvis Crespo met Guayo én Bonny Lovi’s Uhh La La. Are you ready to party? We are!!

ZUMBA GOLD 06

Zumba Gold® is een 50-60 minuten Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters, senioren en zwangere vrouwen. Swing deze week samen met Diana op de heerlijke tracks van o.a. Becky G., Luis Fonsi en Don Omar!

ZUMBA 05

Eén van de leukste manier om in shape te komen is Zumba Fitness! In deze speciale Moederdag editie dansen we samen op Chimbala’s El Boom, de nieuwste track van The Black Eyed Peas: Mamacita en danst Diana deze week samen jullie op bonustracks!

ZUMBA GOLD 05

Zumba Gold® is een 50-60 minuten Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters, senioren en zwangere vrouwen! Swing in deze speciale Moederdag editie samen met Diana op de heerlijke tracks van o.a. Becky G., Luis Fonsi en Claudia Leitte!

ZUMBA 04

In deze speciale THROWBACK editie halen we herinneringen op en dansen we op onze favoriete hits waaronder Bounce, Salsa Caliente, Taki Taki en natuurlijk Calypso. Met als bonustracks: Daddy Yankee’s Con Calma en Major Lazer’s Que Calor!

ZUMBA GOLD 04

Swing in deze speciale ZUMBA GOLD THROWBACK editie samen met Diana op tracks van back in the day waaronder Funky Town, Dale Pal Party en Más Macarena!

ZUMBA 03

In deze speciale KINGSDAY editie kleurt ons kanaal oranje en gaan we uit ons dak op Nederlandse club bangers als Omlaag, Mami en Betasten. De bonustracks van deze week: Guayo en Leef!

ZUMBA GOLD 03

Zumba Gold® is een 50-60 minuten Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters, senioren en zwangere vrouwen! Swing in deze speciale KINGSDAY editie samen met Diana op tracks van o.a. Maan, Boef en Jennifer Lopez!

ZUMBA 02

In deze editie gaan we uit ons dak en vliegen de calorieën eraf met Claudia Leitte’s Let’s Go, Grupo B.I.P.’s Teke Teke en swingen we op de bonustracks: Taki Taki en de allernieuwste hit van J Balvin – Amarillo

ZUMBA GOLD 02

Zumba Gold® is een 50-60 minuten Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters, senioren en zwangere vrouwen! Swing in deze editie samen met Diana op de tracks van o.a. Daddy Yankee, Luis Fonsi en Becky G!

ZUMBA 01

Door de heerlijke muziek en leuke bewegingen heb je bij Zumba niet eens door dat je aan het sporten bent! In deze eerste editie dansen we o.a. op Salsa Caliente, Luis Fonsi’s Apaga La Luz en swingen we de bonustracks: Calypso en Teke Teke!

ZUMBA GOLD 01

Zumba Gold® is een 50-60 minuten Zumba variant met een lagere intensiteit. Zumba Gold brengt fitness en dans samen in één effectieve workout. Swing samen met Diana op tracks als Funky Town en DJ MAM’s Fiesta Buena!

KEEP THE PARTY GOING ON SPOTIFY!

OOK NA DE LES LEKKER DOORDANSEN? WE GOT YOU! LUISTER OP SPOTFY NAAR ALLE MUZIEK UIT DE LESSEN!