STRENGTH & TONE

GROW THROUGH WHAT YOU GO THROUGH

B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS

GET TO READY TO SWEAT!

Welkom bij Strength & Tone©, een gloednieuwe workout bij B.U. en een waar we eventjes iets heel anders gaan doen! In deze 45-60 minuten circuit workout, even geen gechoreografeerde pasjes op muziek, maar pure power en wilskracht en werken we op eigen tempo (en vermogen) aan een gezonder en strakker lichaam! De workouts zijn opgesplitst in Strength en Tone. Waar de Stength workout zich focust op het opbouwen van meer spiermassa en -uithoudingsvermogen door gebruik te maken van gewichtjes, is de Toning workout gericht op het verbeteren van de algehele uithoudingsvermogen en vetverbranding; zonder gewichtjes met alleen onze body (een booty band is optioneel). De combinatie van deze twee workouts zijn goud en mega effectief! Wissel dus zeker een Tone workout af met een Strength workout voor de beste resultaten.

Kies hieronder met welke workout jij aan de slag wil, and let’s go!

TONE WORKOUT

Elke Tone workout bestaat uit vijf blokken (full body, upper body, back & core, lower body en een finisher). In elk blok dagen we je uit om binnen een bepaald aantal secondes een reeks aan oefeningen uit te voeren. Lukt het jou om het 3-4 rondes achter elkaar, zonder pauze vol te houden? Let’s find out!

STRENGTH WORKOUT

Elke strength workout bestaat uit vijf oefeningen (sets) met elk een aantal reps (herhalingen). Je voert de oefeningen achter elkaar uit, zonder pauze. Heb je de vijf oefeningen afgerond, neem dan een korte break en herhaal de sets. Je herhaalt alle sets, 3-4 keer. Good luck!