NEW YEAR, STRONGER ME CHALLENGE


Get ready to B. the best U.

Roep je ook altijd bij een jaarwisseling dat dit hét jaar wordt waarin je die extra kilootjes gaat kwijtraken? Of dat dit hét jaar wordt waarin je eindelijk aan je conditie gaat werken omdat je nog altijd graag eens mee wil doen aan een marathon of gewoonweg zonder hijgen bovenaan een trap wil komen? Ben je nu al een tijdje aan het sporten en merk je dat je op een punt bent gekomen dat de resultaten uitblijven of hetzelfde blijven? Misschien ben je wel op zoek naar een vaster sportritme of voeding inspiratie? Wat je reden ook is, wij weten dit jouw jaar wordt; het jaar waarin jij jouw (sport)doelen gaat bereiken. En waarom weten we dat? Omdat wij je daarbij gaan helpen, met een supertoffe 6-weekse New Year, Stronger Me Challenge.  

New Year, Stronger Me

We zeiden het al in onze laatste mail. Er is geen reden voor een “New Me” dit jaar, de “Me” die jij in de spiegel ziet, is goed zoals die is. Maar misschien wil je die “Me” wel net wat sterker, net wat fitter, net wat strakker, net wat sneller, net wat flexibeler, net wat… vul maar in maken. Onze 6-weekse challenge helpt je daarbij. Zes weken lang gaan we ons focussen op “Me” en begeleiden we je bij het worden van the best U. Deze fit-challenge is een challenge die je vanuit thuis, in de groepsleszaal en in de sportschool kan uitvoeren en een waarmee je binnen zes weken resultaten zal zien.

Join the fun!

Meld je nu aan voor de 6-weekse New Year, Stronger Me Challenge! Je ontvangt één week voor aanvang onze B.U. Challenge Toolkit met daarin:

  • Een handleiding met handige tips die je kan volgen om het meeste uit je challenge te halen;
  • Een handige workout planner waarop wij alvast voor je hebben aangegeven welke workouts je gedurende zes weken kan doen voor de beste resultaten. Je hebt hierin de keuze uit Live lessen en On Demand lessen;
  • Een lege, printable workout planner, die je kan gebruiken wanneer ons schema niet helemaal binnen je dagelijkse leven past. Met deze lege workout planner kun je zelf je eigen workouts inplannen en onze tips helpen je bij het invullen van de planner;
  • Een nutrition guide. Goed zweten is belangrijk, maar goed eten nog belangrijker. We hebben onze lekkerste recepten voor je verzamelt en geven je inspiratie voor het samenstellen van gezonde en vooral lekkere maaltijden;
  • Én, je ontvangt tot slot toegang tot onze Bonus workouts (members only). Als deel van de B.U. Family heb je onbeperkt toegang tot de bonus workouts waarmee je jouw challenge nog gevarieerder en effectiever kan maken. Hoe leuk is dat!
Zoveel tofs, dat moet wel wat kosten. Nou nee…

Meedoen is gratis! Bij B.U. vinden we dat sporten voor iedereen toegankelijk moet zijn en we zijn hier om jou te helpen to B. the best U. Onze workout planners en voedingsschema’s kun je zelfstandig gebruiken en invullen naar wens. Het enige wat je hoeft te doen, is je aan te melden om de planners en guides te ontvangen. Mocht je liever met een instructeur sporten, of wil je graag gebruikmaken van onze On Demand en Bonus Workouts om zo optimale resultaten te krijgen, dan raden we je aan om lid te worden van de B.U. Family. Met een B.U. Memberkaart, krijg je toegang tot heel veel leuke extraatjes!

Make it a year to remember en doe mee!

Meld je nu aan voor de challenge, and make a difference. De challenge start op maandag 18 januari en loopt tot met 28 februari. Is het al 18 januari geweest en wil je toch nog meedoen? Dat kan! Meld je aan en dan ontvang je van ons per e-mail de B.U. Challenge Toolkit. Let’s go!