Aanbod & Tarieven

Simone Lucchesi, is oprichter van en gediplomeerd Fitness Trainer bij B.U. SPORTS DANCE AND FITNESS. Al meer dan 12 jaar geeft ze met enorm veel plezier sport- en fitnesslessen. Wat nu vanzelfsprekend lijkt, is niet altijd zo geweest… Lees HIER haar verhaal.

Bij B.U. SPORTS vinden we dat iedereen moet kunnen sporten op een manier dat bij hen past. Daarom bieden we verschillende pakketten en mogelijkheden aan waarmee iedereen zijn fitdoelen kan bereiken!

Trainingsschema (inclusief Nutrition Guide)

Sta je urenlang te zweten in de sportschool, maar zie je maar geen resultaten? Wil je graag meer spiermassa opbouwen, maar heb je geen idee hoe je beginnen moet? Of wil je nu eindelijk eens meedoen aan die ene marathon, maar weet je niet hoe je daar het beste voor kan trainen? Met een gestructureerd trainingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke doel is dat verleden tijd! Een persoonlijk trainingsschema is schema waarop voor jou is aangegeven welke oefeningen (inclusief sets en herhalingen) jij moet doen om jouw fitdoelen te bereiken. Bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema kijken we naar wat jouw doelen zijn, bepalen we de trainingsfrequentie en welke oefeningen daarop aansluiten. Je kan kiezen uit een vier, acht of 12-wekenplan en kan zelfstandig met het schema aan de slag. Tevens ontvang je bij je aanmelding ook onze B.U. Nutrition Guide waarin je mega tips & tricks vindt die jou zullen helpen bij het behalen van de beste resultaten! Wil je liever persoonlijk begeleidt worden of wil je er zeker van zijn dat je de uitvoering van de oefeningen correct doet en met de juiste belastbaarheid? Dan zijn onze techniektrainingen en coaching sessies misschien ook iets voor jou?

Start vandaag, and B. The Best U.

Trainingsschema vanaf 45,00 euro

4 wekenschema: €45,00
Introductieplan: leer een set full body basisoefeningen waarmee je zelfstandig aan de slag kan.
8 wekenschema: €55,00
Introductieplan met progressie: meer uit je trainingen halen? Naast een set aan full body oefeningen, laten we je in dit schema ook zien op welke manieren je progressie kan boeken.
12 wekenschema: €65,00
Introductieplan met progressie en variatie in oefeningen: consistentie is key. De beste resultaten worden behaald wanneer je langdurig consistent traint. Ons 12 weken programma is daarop gericht en geeft je tools mee voor progressie en variatie in oefeningen waardoor je het meeste uit je workouts haalt en de beste resultaten boekt.
Alle prijzen zijn inclusief btw.
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Techniektraining

In deze 60 minuten techniektraining krijg je de juiste techniek aangeleerd voor het uitvoeren van verschillende oefeningen. We bespreken hoe je optimaal gebruik kan maken van het trainingsplan, we bepalen de juiste belastbaarheid van elke oefening middels een weigth test zodat je veilig en effectief kan sporten, en je kan al je vragen stellen omtrent progressie en sportvoeding. Aan het eind van een techniektraining heb je voldoende kennis van de basisoefeningen uit het trainingsplan om er zelfstandig mee aan de slag te kunnen gaan.

Deze training is uitermate geschikt voor beginnende sporters die nog niet eerder met een trainingsschema hebben gewerkt en voor sporters die graag de juiste uitvoering en techniek van verschillende oefeningen willen aanleren.

Kosten: 55,00 euro per sessie

1 op 1 coaching

Vind je het moeilijk om in je eentje (weer) fit te worden of wil je een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven? Dan is 1 op 1 coaching precies wat je zoekt! Tijdens onze 1 op 1 coaching sessies, gaan we samen aan de slag met jouw fitdoelen. Of het nu gaat om algehele fitheid of specifieke fitheid voor een (recreatieve) sportactiviteit, we maken samen met jou een plan van aanpak en een individueel trainingsplan. Elke sessie doorlopen we samen het plan, de oefeningen, de uitvoering ervan en houden we een persoonlijk voortgangsdossier bij. Je kan tijdens deze sessies al je vragen stellen omtrent sport en voeding, maar belangrijker, we bespreken tijdens deze sessies waar je mogelijk tegenaan loopt en hoe we dat samen kunnen tackelen. Wij staan voor je klaar en samen zorgen we voor jouw succes!

Kosten: 55,00 euro per sessie

Pakketten

Elke dienst kun je los van elkaar afnemen (wil je bijvoorbeeld alleen een trainingsschema zonder begeleiding, dan kan dat, of misschien wil je een 12-wekenschema met één techniektraining, dan is dat ook zeker mogelijk). Vind je het fijner om een gericht traject aan te gaan, dan zijn onze pakketten de beste optie!

4 wekenpakket: €95,00
Trainingsschema inclusief Nutrition Guide en 1 techniektraining op locatie.
8 wekenpakket: €145,00
Trainingsschema inclusief Nutrition Guide en 1 techniektraining op locatie en 1 coaching sessie.
12 wekenpakket: €250,00
Trainingsschema inclusief Nutrition Guide, 1 techniektraining op locatie en 3 coaching sessies.
Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (en eventuele materialen die nodig zijn).
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Persoonlijk voedingsschema

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? Richtlijnen lijken vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid voor jou persoonlijk. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop past een specifiek schema bij een specifiek doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden.

Een persoonlijk voedingsschema is de ideale methode om op een gestructureerde manier je voeding te optimaliseren. Je kan een voedingsschema gebruiken om gezonder te eten en ervoor te zorgen dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. En vooral wie op zijn gewicht let is erg gebaat met een persoonlijk voedingsschema om zijn of haar doel te bereiken. Meten is weten! Met een gerichte aanpak verhoog je je kansen op succes aanzienlijk! 

Of je nu wilt afvallen, bijkomen, op gewicht wil blijven, meer spiermassa wil opbouwen, samen bepalen we wat jouw persoonlijk fitdoel is en maken we een voedingsschema op maat. Zo weet jij precies wat je binnen moet krijgen om jouw doel te bereiken.

v.a. 95,00 euro (inclusief één follow-up sessie)

Voedingsschema €95,00
Ontvang een persoonlijk voedingsschema op maat, incl. één follow-up sessie waarbij het voedingsschema op basis van de behaalde resultaten wordt aangepast zodat het opnieuw aansluit bij jouw wensen en doelen.
Follow-up sessie los €55,00
Heb je al een voedingsschema bij ons afgenomen en wil je graag een nieuw schema ontvangen dat aansluit bij je (behaalde) doelen en wensen, dan kan dat met een follow-up sessie. Je ontvangt dan een aangepast schema met macro’s dat aansluit bij jouw huidige situatie.
Alle prijzen zijn inclusief btw en reiskosten (en eventuele materialen die nodig zijn).
Aan bovenstaande tarieven kunnen geen rechten worden ontleend, de prijzen kunnen wijzigen.

Liever zelfstandig aan de slag? Dan is onze Nutrition Guide misschien wat voor jou!

Nutrition Guide

Goed zweten is belangrijk, maar goed eten des te meer! Onze Nutrition Guide is een handige voedingsgids die boordevol tips staat waarmee jij het beste uit je voeding haalt. Deze gids vertelt je niet wat je allemaal niet mag eten, maar geeft je juist tools mee die je nodig hebt voor het maken van een voedingsplan wat voor jou werkt en daardoor ook goed vol te houden is. Het helpt je een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen en geeft je tips (oh, zoveel tips) over hoe je effectief en verantwoord je fitdoelen kan bereiken en behouden.

In deze gids leer je hoe je je macro’s berekent en een persoonlijk (en realistisch) doelenplan opstelt. Je ontvangt handige worksheets waarmee je je maaltijden samenstelt en plant voor succes. Ook hebben we een boodschappenlijst voor je toegevoegd, met hierop essentiële voedingsmiddelen die je dagelijks (al dan niet wekelijks) wil binnenkrijgen. Bewezen is dat deze voedingsmiddelen bijdragen aan een gezonde levensstijl; ze geven je energie, werken ontstekingsremmend, brengen vetverbranding op gang en dragen bij aan spieropbouw en -spierbehoud. Tot slot vind je in deze gids een weekmenu; everything you need to get you started #hellofoodspiration

Onze missie is het creëren van sterke lichamen; lichamen waarin onze cliënten zich lekker voelen, waarin ze zichzelf kunnen zijn en waar ze trots op zijn. Een sterk lichaam wordt in onze optiek niet gedefinieerd door een getal op de weegschaal of een broekmaat, maar door hoe het gevoed en geliefd wordt. Ons voedingsplan is daarom opgebouwd op basis van voedingstoffen die ons lichaam voedt, energie geeft en laat stralen. Tuurlijk hebben we ook gekeken naar calorieën, maar dat is nooit de basis. Elke maaltijd moet een feestje zijn en iets bijdragen aan onze gezondheid. We hopen dat je met deze guide je fitdoel zal bereiken of in ieder geval weer een stapje dichterbij komt, maar boven alles hopen we dat het je energie geeft, een boost en je laat zien dat je al alle tools in handen hebt to B. The Best U.

Binnenkort beschikbaar.


B.U. SPORTS geeft mij de juiste begeleiding, motivatie maar vooral FUN in het sporten terug! Simone is een brok energie en weet dit over te dragen op de groep. Ze legt alles goed uit en is lief voor je! (zolang je maar maar je best doet) 😉

Chamina


Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in.